Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dobra kozmetičarka

Dobra kozmetičarka

Odkar pomnim imam probleme s kožo na obrazu. Sredi 40 let imam še vedno enake probleme kot pubetretnice…. Mastno kožo na čelu in bradi , ki se mi po določenem času čez puder sveti , da je joj.
Ker denarja ni na pretek me zanima , koliko v resnici pomaga nekaj obiskov pri kozmetičarki, ali pa sem na problematično kožo obsojena za vekomaj . ….
Prosim za vaš nasvet, punce !

Pomaga, ampak res k dobri kozmetičarki (sicer je skoda denarja). Pa seveda ustrezna kozmetika.

Če najdeš kozmetični salon, ki omogoča mikrodermoabrazijo ti lahko zagotovim, da zelo pomaga. To je neboleča nega z aparatom. Res deluje.

Najprej naj bi bili obiski pri kozmetičarki bolj pogosti, potem pa vedno bolj na redko.Gre za globinsko čiščenje obraza, ki nato potrebuje samo še tvojo večerno nego, v smislu gela za obraz.
Jaz sem bila zelo zadovoljna v kozmetičnem salonu Lancome, s kozmetičarko Matejo!

A si ti bila že na mikrodermoambraziji? Kje so ti to naredili? Ali lahko malo bolj opišeš postopek, ceno in rezultate. Hvala

Poznate kako dobro kozmetičarko v MB?

mene tudi zanima MDA.
Ena kolegica je bila, mislim da pri Fanci, pa ni bilo glih rezultata.
Kje si pa ti bila?

Moja izkušnja:
zamenjala 6 kozmetičark, ker imam nečisto kožo in mi je dermatolog svetoval, naj si najdem kakšno dobro, da mi mesečno čisti kožo. KONČNO sem našla eno v Šiški (ker ne smem delat reklame na forumu, lahko pošljem naslov in telefon na mejl, če katera želi).
Res se posveti 100%, je cenejša od ostalih, se ne drži časovne omejtive – torej če potrebuje kdaj 2 uri, bo delala za isto ceno dve uri – toliko, da pač opravi in sčisti in zmasira.
Vse moje prijateljice hodijo zdaj k njej. Salon ni nobel, da bi dol padu, ampak ona je mojstrica za nego obraza. (medtem ko na depilacijo hodim drugam – vse pač niso za vse stručoti)

Ej, bbbucka.. mene zanima naslov pa tel. te kozmeticarke, o kateri si govorila. Prosim, ce mi lahko sporocis!
Moj mejl je koperina@hotmail.com..

Thnx

Ena zelo dobra kozmetičarka je v Sl. Bistrici (nekaj sem slišala, da bo šla v MB, nisem pa sigurna). Ženska res ful obvlada, uporablja dobro kozmetiko in zna svetovat. Pa tudi če gre na drugi konec Slovenije, se bom vedno negovala pri njej (stranke ima od vsepovsod, tudi čez mejo).

Če te zanima, lahko napišem številko.

LP,

Alenka

Ja, lepo prosim za telefonsko.

Bbbučka tudi jaz bi prosila za naslov kozmetičarke, ker že zelo dolgo iščem eno res fajn. Moj mail je jana_001@hotmail.com. Hvala.
Janika

LP

alenka a misliš ono ko pri telovoadnici c slov. bistrici zaviješ levo?

lep dan

Kozmetični salon Tadeja v Slov. Bistrici (kozmetičarki je ime Darinka)
mobi: 041 620 778
salon: 02 8431483

Ja, tista.

bbbučka še jaz bi te lepo prosila,če mi lahko prosim pošlješ naslov kozmetičarke,hvala ti…srček76@hotmail.com…

Bbučka, še jaz za naslov, prosim : klemkat@email.si

čUJ ALENKA A SE TI NE ZDI, DA UNA KOZMETIČARKA IZ BISTRCE MAL PREVEČ GOVORI PA MAL PREVEČ RAČUNA ?!

LP

Alenka, najlepša hvala.
Marmeladica, zanima me, če je kljub temu, da veliko govori, dobra kozmetičarka. Kakšne pa so cene, npr. za čiščenje obraza? Poznaš še ti kakšno dobro? Hvala in lep dan.

Glede cene, ja jaz sem bla na čiščenju obraza trajalo je dobro uro; najprej mi je ščistila obraz, pol dala masko, pa zmasirala pa masko itd.
CENA ne vem al je blo 10.000 al 11000.

Moti me to, ne vem, ker govori, kak moram pazit na kožo, pa če ne bom pol raj ne hodim k njej, pa kaj je delala uni, pa uni pa itd.

lp

Ja, res govori in ‘komandira’, tudi jaz sem bila sprva šokirana, ampak ni ji vseeno, kaj se dogaja s tvojo kožo. Res je malo dražja, vendar uporablja zelo dobro kozmetiko in se neprestano nekaj izobražuje v tej smeri.
Zelo je stroga, tudi ti ne bo prodala krem, če ne pozna tvoje kože (sem bila priča, ko je ena gospa hotela kupiti kremo za darilo, pa ji ni prodala, ker se je bala, da bi bilo kaj narobe) .
Jaz se z njo sedaj zelo dobro razumem, upoštevam vse njene nasvete in lahko rečem, da se splača.
To res ni kozmetičarka, ki bi opravila samo kakšen tečaj in potem poskušala zaslužiti, v to je vložila ogromno truda. Mene njeno govorjenje ne moti, glavno je, da mi porihta kožo.

No, pa lep pozdrav in lepo kožo :-)))

Alenka

Alja,

Ja, sem že bila na mikrodermoabraziji. Izvajajo jo v Kranju in Mariboru, kmalu pa bo tudi v Ljubljani. V Kranju jo imajo pri dr. Fabjanu, v Mariboru pa v kozmetičnem salonu Ines. Tudi v Zagrebu jo imajo. Sicer priporočajo več obiskov (vsaj 5-10 obiskov 1xtedensko), vendar včasih lahko pomaga takoj, če pa je koža bolj polna, mastna ali brazgotinasta, je potrebno več obiskov. V Mariboru omogočajo tudi nakup vrhunske kozmetike, ki je namenjena negi doma po postopkih. Je pa res enkratna zadeva. Dr. Fabjan
kozmetike nima. V Ljubljani pa lahko pokličeš dr. Šikmana na Litijski, mislim da bo v kratkem pričel s tem postopkom.
Če pa potrebuješ več podatkov mi piši. Ta postopek poznam zelo dobro, ker sem delala z njim ko ga v Slo sploh še ni bilo. Prej so ta postopek izvajali samo dermatologi.

Moja je iz Celja, ni draga, je ful O.k. in svetuje vedno kakšno naravno sredstvo. Če katero zanima naj vpraša.
Sicer pa naša koža je kot mi – 100 ljudi, 100 kombinacij kože.

A hodi katera v salon v Zdraviliscu Lasko?

Ciao,

Lancome – Urška Kovačič!

Ne bo vam žal, zmerna cena za visoko kvaliteto, kjer delajo izključno z Lancomovimi izdelki, ne pa pri raznih “kao” kozmetičarkah doma, ki te napacajo z doma zmešanimi žavbami.

Brina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close