Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek TRPIM…

TRPIM…

S svojo najboljšo prijateljico, bivšo punco, sem prekinil vse kontakte, ker nisem zdržal pritiska. Biti tako zelo blizu nekoga, ga imeti rad, ga ljubiti – ampak ga istočasno ne imeti – NORIŠNICA!!! Ona ve, da si želim biti z njo – ampak ne – pravi da je čuti do mene več kot do prijatelja, toda par ne moreva biti. Počutim se, kot da bi del mene umrl, odšel daleč nekam. Izgubil sem vse: besede, toplino, bližino, objeme, vse tisto ob čem se počutiš kot človek.Sedaj se počutim, kot…

…kot bi umrl. Ne vem kaj naj! Če grem nazaj k njej, bom spet trpel, če ostanem brez nje, bom tudi trpel.

KAJ NAJ?

Pusti času čas. Če ti je res prijateljica ne vrjamem, da je njej fajn ko hočeš od nje več kot ti lahko da. Bla sem v podobni situaciji (že več krat) a na oni drugi strani tam ko je zdaj tvoja prijateljica. Pa tudi na strani kjer si zdaj ti.
Vem kako boli. Še zdaj več kot 7 let kasneje. A veš kaj: včasih je lažje oditi. Če ti res pomeni vse kot praviš pol ji dovoli da bo srečna, pa četudi z drugim.

Lp, Sara

Ja ženske gremo k frizerju po nov look, pa po nove cote, pa v kako savno, pa kake slikce trgamo in režemo….

Pa na kako mastno, slastno večerjo gremo z najbolj zlobnimi prijateljicami in šinfamo dokler smo trezne. Nato pa jokamo in se objemamo in tolažimo.

Pa na kak izlet daleč straaan gremo. Pa kako psihološko buklo vzamemo v roko, ki nam zatrjuje, da smo krasne. Pa k mami se gremo crkljat.

Pa smilimo se same sebi v velikih količinah. In jemo velik čokolade.

vsak dan morš stisnt zobe in si rečt: zdajle ful trpim, jokam, cel svet se mi je podrl..ampak slej ko prej mora it na bolje. verjemi, da te zelo razumem, kako se počutiš. čimmanj premišljuj, čimmanj bodi sam. predvsem pa poskusi razumet, da ona filingov do tebe enostavno nima več in da moraš it naprej. nujno!

Poslušaj koko…. postavi se na lastne noge in naprej….. ne vračaj se nezaj, če si bil ob tem nesrečen. Čaz beži in veliko je še rib v morju… :)) in kakšna prikupna ribica se bo našla tudi zate.

Pojdi nazaj k njej. Boš vsaj trpel z njo.

Škoda ker si izgubil prijateljico.

Stran od nje za pol leta do eno leto. Ko jo boš naslednjič potem videl boš začutil da si jo prebolel. Moja izkušnja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close