Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek živčnost in napad lakote

živčnost in napad lakote

V forumu sem že kar nekaj prebrala o hujšanju in postu ob lunah. Tudi sama sem po vaših mnenjih dobila voljo za jutrišnji post, 20.2.2004.

Imam pa naslednji problem, ko sem živčna ali pod stresom planem po hrani. Na sploh kar naprej nekaj iščem po hladilniku in policah ter ščipljem, čeprav nisem ničesar potrebna. Tako se zgodi, da sploh ne morem jesti normalno obroka, ker se že s tem stikanjem po hrani najem. In tako sem dobila kar nekaj kilogramov.
Prosila bi vas za kakršen koli nasvet ali izkušnjo s podobnim problemom.

Hvala vsem za odgovore

P.s.
Pa še nakaj moja najboljša prijateljica ima 58 kg pri 169 cm višine. Ali je to za vas normalna teža, kajti ona stalno tekaj jamra in teži, da mora hujšati ?

Glede stikanja za hrano: poskušaj se malo bolj kontrolirati in namesto napada na hladilnik, spij kozarec vode.
58 kg na 169 cm ni dosti. V bistvu teža sploh nima veze, bolj je pomembno kako je porazdeljena po telesu in ali je špeh ali mišice. Jaz imam pri tej višini 63 kg in izgledam dosti bolje kot ko sem imela 58 kg. Samo teh 5 kg razlike ni špeh ampak velika večina mišic.

Luna – jutri 10.20. Poskusi. Tudi jaz bom jutri prvič in upam, da mi bo uspelo. Voda, neskladkani čaji, čimmanj brskanja po kuhinji in razmišljanja o hrani. Če se odločiš za to, sporoči kako ti je šlo, jaz bom sigurno.

Lp

Uh, jst sem probala že parkrat, uspelo mi je pa samo 2x. je grooozno, ko ti začne krulit do nezavesti. No, ampak ok, če ne športaš, še gre zdržat, če si pri miru, sicer pa ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close