Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj pa hokejisti?

Kaj pa hokejisti?

Berem kako ste se razpisale o rokometaših. No, včeraj so zmagali še hokejisti. Zadnja dva – odločilna gola je dal Marcel Rodman. Kaj kaj mislite o njem, o ostalih? Če se vam da napisat… 😉

he he, Marcel je že dober. Pa David (Rodman) je tudi dober… 🙂

nika

navijamo za hokejiste!

Bravo hokejisti! Dečkoti in pol 🙂

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Ja hokejisti so pa res desci… Rožičev fant je tko njamiiiiii

lp TT

Moj favorit je (bil) nekdo drug 🙂 So pa v glavnem za pojest 🙂

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Menda so fajni 🙂 če moja kolegica hodi z enim, pol bo že res 🙂

hokejisti so že fajni(mam enega doma :)) , ampak hoekja se pa ne spravim gledat :))

Punce, pa zakaj ne poveste vaših favoritov? A je problem ime gor namalat? Jest ga ne vidim… Sej smo rokometaše tud po imenih glodale… Res me zanima vaš okus…

Men je od športnikov lep Domen Kumer pa Miran Stanovnik. Miran Stanovnik mi je jebač, da mu ni para. Tak AAAAAA 🙂 jamiiiiii Ne vem, hokejisti me ne privlačijo, tud če so lepi, ker mene bolj privlačijo adrenalin junkeyi.

Jaz bolj poznam prejšnjo generacijo – Boštjan Omerzel :), Sašo Pretnar, pa Klemen Mohorič, Rožič je tudi OK, Ivo Jan prijazen do konca,… Tile novodobni hokejisti so luštni, le malo premladi 🙂
Kaj pa vam?

Hej, Tea, tudi jaz ga imam doma, pa že tri leta nisem bila na hokeju.
Si rdeča, ali zelena, viola ali modra?

če prav spremljam in zastopim so jeseničani-rdeči?
No potem sem za rdeče:))

Lp
Tea

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close