ŠČITNICA
Tudi jaz imam moteno delovanje ščitnice in bi morala jesti jod vendar nočem ker nočem biti debela tako da sem se odločila za bioterapijo pri g. domančiču. Moram reči da je cmok v grlu manjši in tudi nervozna nisem več tako kot sem bila zaradi ščitnice. Nisem pa še bila pri zdravniku da bi on povedu kako je oz. če je kaj bolje. Jaz imam občutek da je.
04 588-44-96 je telefonska številka v kranjski gori in dobila boš ga. Tanjo njegovo ženo in ti bo dala termin. Je pa res da kolikor vem so zasedeni do maja pa tudi pri klicih moraš biti zelo vstrajna. Kliči, kliči in še enkrat kliči! Najbolje je med 9 in 12 ter med 17 in 19 uro. Takrat imajo ponavadi terapije in so v hotelu. Jaz sem bila že tam zato lažje dobiš termin kot če si prvič.
Lp, KlaRa
vsem ki imajo težave s ščitinico priporočam kopel Morskih alg – uravnava delovanje žleze ščitnice, pa izloča strupe iz telesa, ki so se nakopičili v našo notranjost. Kar zadeva pa depresivnosti, ki je posledica delovanja iste žleze priporočam eterično olje za relaks – s tema izdelkoma boste bistveno izboljšale vaše težave, jaz sem jih in tudi na pregledu je to potrdil moj tireolog.
Forum je zaprt za komentiranje.