Sangrija!
Če ti pa pri 40 samo sexa manjak…pol pa res ni problem: Podala nam nisi nobene romantične zgodbe, ampak si dobila kar si iskala….očitno pa vsaka ne najde, ker vidim da bi imelo že na tem forumu kar nekaj dedcev obilo dela…
Punce…če ste potrebne in želite da vam govorimo kako ste lepe in ohranjene in sexi pri 40 potem….pridite v kako klepetalnico…na irca pa se dogovorimo…diskretno, lahko samo za 3 dni ali več…
Ne bodite ji vse zavistne, takšnega jebača si lahko vsaka najde, ki seveda malo okoli pogleda!
ponudbe sprejemam na egger@email.si
Sicer pa sem treniran, ne legionar, ampak vojak slovenske vojske…mogoče ta podatek…v vednost
Ha,ha,ha,ha……..dame,damice in vse,ki bi rade kaj doživele……izberite si prostor na Tromostovju pri Prešernu vsak dan ob 18 uri,v roki imejte nekaj razpoznavnega-stvar dogovora…potem bomo pa mi takšni in drugačni prihajali naokoli in tako bo vsak dan za vsako nekaj novega,majhni debeli,visoki,elegantni,vojaki,delavci…samo prvi korak je treba narediti pa bo……..veselo?????
Vesta kaj, nobody, egger in ostali! Zakaj napadate žensko, ki si je vzela, kar se ji je ponudilo! Saj ne gre za sam goli seks, tud kemija je delovala, simpatija je morala bit vmes. Zakaj si pa potem vi pasete oči po naših joških in ritkah in si predstavljate, kako bi jo … in tudi jo …, če imate priložnost! Dajte, moški, delajte raje malo na sebi, na osebni higieni, urejenosti, splošni razgledanosti, kulturnem obnašanju, pa vam in nam ne bo treba na Tromostovje (se bomo srečal kje drugje, morbit si bomo pa še všeč)!
Lep vikend vsem, Sangriji pa nepozaben zadnji dan!
Vessna, mislim, da je policist pri tem imel v mislih to, da se ženske v uniformi (no, razen zdravnic in sester) obnašajo enako kot moški – beri: “kateri ne uporabljajo parfumov samo zato,da se jim ne bi bilo treba umivat,kot nekateri!!!!!!”
Je pa zaštrikal, jasno, kaj pa drugega ;))))))))))))))))))))
Vessna in špelina@,ne mi govoriti o čistoči,kolk bejb sem v svojih 34 letih dol dal sploh več ne štejem…..pravim pa,da so medicinske sestre in zdravnice po mojih izkušnjah najbolj negovane in čiste ženske,imel sem pa manekenke,gospodinje,izobraženke….pa saj se mi skoraj vsaka ponudi,ki mora plačat kazen,da bi to drugače poravnala….to se sprejme,kazen pa vseeno sledi!! Glede službe,se mogoče vidve ukvarjate s sodelavci,ki jih potem vsak dan gledaš? Razen,če je katera priležnica vodilnega kadra,potem žal ne gre drugače……ha,ha,ha!!!!!
Uh, potem moraš biti pa že salamensko star… razen, če si začel sexati že kot enoletnik…
Kar se pa kolegov v uniformi tiče, govorim iz lastnih izkušenj, samo ti si tako stereotipen kifeljc, da ti ni potegnilo… Me je kar sram, da se tudi taki potikajo po cestah… z IQ-jem deževnika…
In kaj sploh počneš na ženskem čveku? Če ti vsaka da, imaš žensk itak že poln kufer, ne?
Forum je zaprt za komentiranje.