a ga bo kone al ne taga prek…leta 2003
Za vsako slabo stvar, ki se vam je zgodila poglejte kaj prinaša drugi konec palice…ni je stvari na svetu, ki nebi poleg dobrega v življenje prinesla tudi dobro. Razmišljajte drugače, morda ste prav zaradi tega , kar se vam je zgodilo, močnejše, gledate drugače, boste komu zaradi svoje izkušnje znale pomagati, svetovati, nekomu lahko prinesete veselje…srečo…v mislih imejte vedno pozitivno misel in karkoli se vam zgodi dobrega ali slabega premislite za kaj se vam je to zgodilo, zakaj prav vam, ste za to naredile dovolj, se potrudile, boste kaj spremenile…pomaga…in življenje je lepo…vsak dan…zato ker se lahko zbudim in hodim…
ja, pol bomo pa počakali, da se začne leto 2004 pa takrat začeli delat na tem, da naša princeska dobi bratca ali pa sestrico 🙂
se pa strinjam, v naši familiji je tole leto 2003 obupno tudi v finančnem smislu: smai nepredvideni izdatki, v ne majhnih vsotah brrrr
ampak danes je že 4. december in ej punčke: danes 4 tedne bo že 01.01.2004!
tako evo moje, moje…zdaj pa vidim, da je res tako, da ni samo mene usekalo…in to na vseh področjih..Drugač je pa tud neki na tem kar pravi Ribica…menda se nobena stvar v življenju ne zgodi brez razloga…..pa tole se večkrat spomnem in se s tem seveda tolažim……..to kar je nekoč Šifrer rekel v enem intervjuju: Največja katastrofa je samo priložnost v preobleki….no če je res ,pol punce bomo pa mogoče drugo leto juckale!!!
Sem tudi sama na tem, da bi včasih kar explodirala, če bi se dalo….
Ko se nekaj konča, se začne novo, slabo seveda…. Pa če si še tak optimist, ti tudi kdaj prekipi…
Jaz sem mislila, da so kriva leta, pa mi je zadnjič ena napisala, da je Mars…
Ampak, tega je baje že konec!?
Meni pa še vedno ni bolje….
Se pa slabo dogaja v tem letu veliko ljudem…
Saj po novem letu boljše bo….. vsaj nekaj se lahko tolažimo….
Lep dan vsem in veliko optimizma….
Odkar smo napisali 2000, je čedalje slabše…..prvo leto je bilo uredu, se mi je zdelo, da je prelepo da bi trajalo! Potem pa je udarilo.
09.06.2001….ne bom kar tako pozabila ta dan. In od takrat samo navzdol.
Letošnje leto pa je bilo sploh nemogoče…..že molim in upam, da ga bo čimprej konec in da bo naslednje MORDA bolje?
Ampak kakor kaže veliko upanja nimam, ker so določene stvari v družini (bolezni), tako težke, da bo verjetno naslednje še slabše kot letos!
Kdaj bo posijalo sonce?
Če pravijo, da se vse stvari zgodijo z namenom, me prekleto zanima kakšen namen bi to naj bil???:(
Forum je zaprt za komentiranje.