Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Note za klavir

Note za klavir

Za hčerko bi rabila kakršnekoli note znanih pesmi. Nujno pa iščem note za pesem Vjerujem u ljubav od Olivera Dragojeviča. To pesem bi hčerka rada zaigrala očiju za rojstni dan.

Hvala za pomoč,
note mi lahko pošljete tudi na posto: hribi_morje@yahoo.com

Poslano. 😉

a ima mogoče kdo kakšne note za klavir, narodno zabavne? A se jih da kje dol potegnit?
Hvala za pomoč

še moj naslov

suzikag@gmail.com

se priporočam

hvala

Jaz bi pa prosila kakršnekoli note klasične ali tuje zabavne note za klavir, če jih kdo ima. So namreč zelo drage, nisem pa računalniški mojster in si jih ne znam poiskati na netu.
hvala vam.
pošljite mi jih prosim na mail: niki.nawi@gmail.com

jaz bi rabu note za klave-sintesajzer k zdej sm začev igrt u bendu rabu pa bi narodno zabavne pa od zablujene pa nism več s tabo. lepo prosm če mi jih kdo zrihta.
hvala
luka

ogromno klasike je na naslovu: http://imslp.org/wiki/Main_Page
majo že več kot 35 00o not velik arhiv.

js bi pa lepo prosila če bi mi loh kdo zrihtu note za pesem na soncu od siddarthe pa when your gone od avril lavigne prosim če mi bi jih lahko kdo poslau na monika.jurse@hotmail.com

Pozdravljeni!
Jaz bi rabil klavirske note za Siddharta-Na soncu..
Rad bi igral to pesem na valeti pa nimam not.lepo prosim

miha.magdic@guest.arnes.si

Hvala!

ei,če boš dobila na soncu,še plis pošlješ meni:)
miha.magdic@guest.arnes.si

Hvala!

Pozna kdo stran, kjer se da dobit note za klavirski trio (lahko tudi samo za klavir), od pesmi, ki jih prepeva Andrea Bocelli? Vem, da obstajajo različne priredbe, vendar me zanima, če jih je možno, kje na kakšen način dobit.

Že vnaprej hvala za pomoč:)

Lep dan

klemenjager@gmail.com

Če ima kdo kakšne note naj prosim pošlje : tilen.abraham@gmail.com

Rada bi note od Fine Frenzy-Almost lover pa Siddharta-Orion Lady za klavir!!! prosim,prosim,prosim pošlte na Ancka.Gregorcic@gmail.com

hvala hvala hvala<3<3<3

jaz bi tudi želela, da mi kdo pošlje od oliverja veruj u ljubav.
Moj mail: faca.rbd@gmail.com

jez bi pa prosila za note od komada usi za enega…če jih slučajno gdo maaa…nj mii Łepoo prosm pošŁee na azra-ajla-lina@hotmail.com

hvaŁaa u napreei…..

jst bi pa rada ut sidarthe na soncu…če gdo ma nj posle na: frantar.anjafrantar.anja@gmail.com hvala <3

Zdravo!

Iščem note za klavir zabavnih skladb… Sam sem se komajda začeu učit in bi biu zlo hvaležen če bi mi kakšno pesmco poslau na mail.. 🙂
Iščem pa od Oliverja Dragojevića npr. Tko sam ja da ti sudim, Cesarica, Moj lipi anđele.
Pa prosu bi tut od Tošeta Proeskiga Jedina.
Za vse odgovore pa nasvete se že vsem lepo zahvaljujem…

Mail: bobnar.blaz@gmail.com

Živjo,

iščem note za klavir začetnikov, slovenskih in otroških pesmi. Lepo prosim za pomoč.
mail: maja.vozelj@gmail.com

tudi jaz bi rabila note za komad vsi za enega od bitke talentov, če jih kdo ma naj mi jih lepo prosim pošlje na naslov

pucko.katja@gmail.com

tudi jaz 9gram klavir
to je ful lep instrument ful klasik

tudi jaz bi se priporočala za note narodno zabavnih muzik. pa če bi lahko dobila tudi od dragojeviča, na rekrek321@gmail.com
se zahvaljujem že vnaprej .

jaz bi rabil note od bitka talentov – vsi za enega
nujno
če kdo ma: Maatej_3@hotmail.com
thx

se priporočam!
mister.dancer@hotmail.com (pa čimprej! :D)

Ali veste kje se da dobit na računalniku note za klavirsko harmoniko?

Zanima me, če ima kdo note poročnih pesmi za klavir?
Če jih kdo ima prosim za mail.
glasba.note@gmail.com

Hvalaa!

New Report

Close