Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija učenje kitare

učenje kitare

stara sem 35 let in zažezela sem si učiti igrat kitaro.
Ne poznam not, nisem hodila v glasbeno šolo, volje je veliko, kje in kako naj začnem. Nočem hoditi redno v kake glasbene šole, rada bi kakšnega inštruktorja, ki bi me naučil osnov, potem pa bi jaz vadila.
sem iz domzal.
hvala za vaše namige.

Glasbeno vzgojno-izobraževalno društvo GVIDO (mislim, da je http://www.gvido.si), ućenje je možno na domu ali v učilnici v Ljubljani, tel. 031 343 630.

Šola kitare Pavla Kavca 031 653 139 (www.trio-oko.com)

Ali poznaš koga, ki igra kitaro, da ti priskoči na pomoč? No moje mnenje je, da je najpomembnejša volja in pa to da imaš kitaro:)Ali se hočeš naučiti not ali predvsem akorde in pesmi, ki so ti všeč? Predlagam ti, da si dobiš program Guitar pro 5, potegneš ga z neta…demo verzijo dobiš brezplačno, za omejen čas, bolje je, da si dobiš full version:) Če ne najdeš programa, mi pa posreduje kakšen mejl, pa te kontaktiram. Program je super za začetnike, pa tudi že potem, ko znaš.
Če imaš še kakšno vprašanje, ti z veseljem odgovorim, če je v moji moči:)

mene pa zanima kje se lahko učiš električno kitaro na domu… če je kkšn naslov al pa kej tadzga(ce gdo ve nej mi pove)…. hvala za odgovor

Zdravo
Igram akustično kitaro star sem 28 let igram pa že 5 let , rad poslušam blues rock in gypsy jazz …. rad bi spoznal koga za skupno igranje improvizacijo in preigravanje komadov .Sem iz Maribora .
lp :)))

Jaz ponujam učenje kitare na domu. Začetno in nadaljevalno. Električno in akustično. Več info: jan.giacomelli@gmail.com

Kontaktiraj Vesela glasbena šola, deluje v Lj….

Kontaktiraj Vesela glasbena šola, deluje v Lj….

New Report

Close