Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija koliko je stara-lendero

koliko je stara-lendero

A kdo ve koliko je stara Saša Lendero? Sploh ne morem določiti koliko bi ji dala?

deluje okol 35.

34

mislim da še ni 30
je blo enkrat v novi

če ni bolj pr 25

Avgusta bo 35.

Ja, saj bi ji dala nekje med 30-35. Luštna je, zelo.

Šestega, ob 11.32

Zdaj bo pa kr za vsako, ki je bila na Trenjih posebej tema? Kakšna čast.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, sem se spomnila na en rek- da ko moški govori, ga najprej poslušajo, pa šele zatem gledajo.Ko govori ženska, pa najprej pogledajo, pa šele potem poslušajo.No,na tem forumu se spustimo v vse, spljuvamo vse…in se potem sami počutimo lepši, popolnejši….

verena

Meni je tudi všeč tale Saša. Ni napačna, je luštna, pa realna..
Pa dobro izgleda za 35 let, res!

Joj govorite o 30ih letih in čez…, kot da bi morala bit ženska pri 35-ih v halji s fertahom in ruto na glavi.
Ja madonca, 35 let pa res ni starost, pri kateri bi morali stokat. Ženske smo pri teh letih v razcvetu, ne pa za odstrel.
Se vidi, da komentirate zelo mlade punčke.

se popolnoma strinjam, to so najboljša leta 🙂 ženska ima za sabo že toliko življenjskih izkušenj da je pametna, samozavestna in če malo zase naredi vsaka lahko izgleda super 🙂

:)))

aja … saška je čist ok, muska za moje pojme čist adijo … ampak vse pa tudi ne more 100% štimat 🙂

Stara je dovolj, da bi lahko že kaj naredila. Ne da prevaja grške in turške pesmi v slovenski jezik. No, naj ji bo! Recimo da bi se lahko tudi temu reklo delo.

Naj se dobro proda dokler se lahko. Vendar bi bilo dobro, da začne razmišljati o prihodnosti. Prihajajo nove “prevajalke” turških in grških pesmi!

Ali pa morda upa, da bo postala samozvana slovenska “diva”, kot Blagajna???? :)))))

Ja, pa saj vi se vsi hecate da je Saška lustna no?? 🙂 Pa ne morem verjet… 🙂

Seveda se hecajo! saška pa luštna, bež no.

Meni je tud lušna, pa zelo simpatična.

Včeraj na trenjih je v konkurenci Saše E., Marte Kos in gospe Kosem dokazala, da je plehka. Tako kot Nina Osenar.

Obe sta mi simpatični in lušni. Žal v konkurenci tapravih ljudi pogorita. Prazni, iztrošeni…

Meni pa je Saša Lendero zelo lepa in kljub vašemu sprenevedanju zelo razgledana punca. Poleg vsega je še uspešna in to pa boliiiiii,…….

Ah ja ta nevoščljivost,……

Pih razgledana, a nisi včeraj videla, da je pri Trenjih vse brala …plonk ceglc pri teh letih…tcccccc.

Samo nej ust ne odpre, pa bo super.

Upam, da je hec, da ti je ta ženska všeč??? Kam? Tako plehka je, daleč od lepega pa še plehka deluje. Čudim se ljudem, ki govorijo, da je lušna pa simpatična. No ja saj razumem, vsak ima soj okus, ampak za njo rečt, da je lepa pa simpatična…..ne vem, no.

Ne vem no, ja meni je luštna. Kot prvo, lepa postava, lušten obraz, lepo zrihtana, taka nežna deluje,prijazna, rada ima živali in je pametna. Nimam kej druzga rečt, kot da mi je všeč, prav nič ji ne manjka. Luštna in simpatična.

Saša pa se res stalno nekaj dela kaj vse ve in zna pa lepota gor in dol.Od nje pa nič.

tina prav imaš, vem pa da je saša se rodila leta 1973 in da je čisto na začetku pri 25 bila voditeljica na mar. televiziji.

je pa res, da je lepa in da bo tudi pri okroglih 40, čez pet let še vedno lepa.

ej saša men deljuje kukr de j stara kakih 23let hhh sm uboževalka saške lendero in bla sm ž na dveh kuncerti na enm mi j pumahala

New Report

Close