Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Re: KJE NAJ NAJDEM PESEM DOMEN KUMER – MOTOR?

Re: KJE NAJ NAJDEM PESEM DOMEN KUMER – MOTOR?

Kaj pa emule ali partis?

motor al meteor

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

Naslov od Domna je Rumeni tisk, od Mirne pa Motor

Pustimo jo pri miru pa se bo naveličala. Hej, mogoče pa si velecenjeni Kumroslav sam dela reklamo, haha :))))))))))))))))))))

Đizs, že sinoči sem ji odgovorila na to vprašanja, da bebavi kumer poje rumeni tisk, motor pa še bolj bebava reynolds. Hvala se pa pod mizo valja…

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

ah pust jo, provokatorko,naj si nekam vtakne ta motor.

Če bi bila pesem kaj vredna, bi jo našla brez truda 🙂

Sem se prej na sveže registrirala tko da sem ga mal u kamn… PA KAJ SE GRESTE,A MISLITE DA TUKAJ VSI PROVOCIRAMO IN SMO TAKOJ PROVOKATORJI….???MA ZALETITE SE BABE TEČNE

a zdej smo pa me krive,ker se teb ne da pogledat na youtube?

bod vesela,si zasedla 3 mesto med najbolj bednimi-iskanje motorja.čestitke

Že nekajkrat si dobila odgovor. Če ne provociraš, zakaj se ne zahvališ in se nato sama zaletiš nekam?

Zakaj je nekdo, ki ne poje po vašem okusu bebav? Je tako težko sprejeti drugačen okus, drugačno glasbo? Saj vas nihče ne sili da jo poslušate, ampak ko bi vsaj nekaj spoštovale. Jaz tudi marsikatere glasbe ne poslušam, pa za njo ne pravim da je bebava. Nisem tako maloumna. Niti si ne upam, za nekoga ki ga ne poznam napisati, da je bebav, ker se mi to zdi skrajni primitizem.

Domer Kumer je zelo cool motor je cool!!

ker je cool!!! čao!!

wacior name??? saj znam slovensko govoriti no. (PIŠITE NA INTERNET YOUTUBE RIHANNA DON T STOP MUSIC ALI UMBRELLA ) ČAO!!!

U TI SI ZVEZDA TI SI ANGLEŽ ANE VAU KJE STANUJEŠ JAZ BI TE OBISKAL POVEJ MI PROŠIM HVALA!

U TI SI ZVEZDA TI SI ANGLEŽ ANE VAU KJE STANUJEŠ JAZ BI TE OBISKAL POVEJ MI PROŠIM HVALA![/quote]NA STAREH SLEDEH 17 ČAU JURE YUV NAME JURE MAY NAME JE RIHANNA BAY LITLLE BOY GOOD BAY!!!!!!!!!!!

Justin Bieber :

baby
love me
ennie mennie money
one less loney girl
one time
pray

Hey you I’m Justin Bieber. I can speak Slovenian, but very little. But because I understand Slovenian. I hope that Slovenians reasonable. My most recent music is Mistletoe. And I forget: Thank you love me so. I have loved you, so I’ll make sure to come to Slovenia. Greetings. I love you!

New Report

Close