Najdi forum

risanke

katere risanke gleda vaš triletnik??
naš je nor na nodija, in mojster miha??

Pujsa Pepa, Fifi, Gasilec Florjan,Roli Poli Oli, risanke na kanalu TiJi (manon, chuggington)…seveda je pa Nodi zakon! Telebajske smo pri 3 letih že prerasli in nam niso več zanimivi.

Kravica Katka, Krtek, Čriček

Naš je nor na vlakca Tomažka in vse reči o vlakih, na youtubu bi sedel cele dneve in gledal posnetke vlakov.

Poleg vlakov še rad gleda Pujso Pepo, vse risanke iz Tiji in baby TV.

Naše dva 2,5 in 3,5 stara sta pa nora na gasilca florjana, tom in jerry-ja, pujso pepo, ice age… pa na film pika nogavička….

Ko je že taka tema odprta, me zanima, kaj porečete na to, da moja – skoraj 5 letnica še vedno obsedeno gleda telebajske in to ene in iste, tiste 3 dele ki jih imamo posnete?Aja in Bombažke. Pa čeprav mamo celo zbirko tudi drugih risank, ki se jih je naveličala.
Drgač je fejst brihtna, ampak glede tega pa, ne vem kaj naj si mislim. Se mi pa že meša, ko moram to poslušat + hoče da še jaz gledam, oziroma precej komentira in razlaga kaj je kdo reku in naredu. Jao!
A je še kdo tak?

Moja tamala gleda večinoma vse risanke s strani Risanke[/url]. Imajo jih velik, pa še slovenske so.

moja pikulina ma pa rada starejše risanke. Ma dober okus:)))) Recimo na tej strani jih najdeš kr nekaj – risanke 😉

New Report

Close