a vi razumete, kaj Maja poje?
Besedilo je tako butasto, da je boljše, če se ga ne razume. Vsak otrok bi napisal boljšega. Večkrat imam občutek, da je pri naših komadih besedilo prisotno samo zato, da ne pojejo lalala. No, a ni ravno April razlagala, da je bilo v tekstu mišljeno nekaj drugega, pa se je slišalo bolj ladadidej, pa so potem uporabili kar to? Mogoče pa Maja zanalašč tako poje, ker ji je nerodno zaradi teksta……..
Ladivaniljandie
… tole o fenomenalnosti si povsem narobe sprejela. Po poklicu sem glasbenica, nimam težav s posluhom, kljub temu pa z žalostjo v srcu priznam, da glasu pa nimam, vsaj ne takega, da bi si ga kdo zapomnil. Možno je, da imam glede fenomenalnega glasu res nekoliko višje standarde, še večja je verjetnost, da sem že slišala osebe, ki so me res ganile- S folžijo na temo glasu pa sem že zdavnaj opravila, zdaj raje občudujem, kar je za občudovati.
Se bo pa verjetno več ljudi strinjalo z mano, da je maja s svojim glasom kar v precejšnji prednosti pred ljudmi tipa lendero, verboten in podobnimi, jao … pa bom res rekla …čivkami. Ni pa odkritje stoletja.
Meni gre enostavno na bruhanje to, da se tole mlado, odlično pevko samo kritizira v tej zaplankani Sloveniji, namesto da bi vsaj enkrat nekoga podprli in ga namesto, da ga sesujemo, dvignili v višave.
Je pa to žal klasika in sestavni del slovenskega karakterja. Povprečen Slovenec pljuva po vsemu, kar izstopa in kar ima potencial, da je boljše od njega. Zato, da si dvigne svoj nesamozavesten ego.
In natančno to delaš ti – zdaj sicer to opravičuješ s tvojo glasbeno izobrazbo, ampak bistvo ostaja enako. Imaš potrebo, da jo ponižaš in potlačiš. Najstnico, ki ima toliko potenciala, da ga povprečna MON-ovka ne dosega niti 5 %.
… globoko vdihni in pejt na kavo.
Rekla bi, da imaš ti zelo hude frustracije, ko povsod vidiš kritiko. Edino, kar sem rekla je, da za mene nima fenomenalnega glasu, s čimer ji ni storjena nobena krivica, ji privoščim, da gre v svet, da naredi, kar najbolje zmore in pika. Seveda imajo vsaka ušesa svojega glasbenika, ampak da bi pa s stola popadali, pa verjetno ne bodo.
ojla bejbe,
sm moralna zmagovalka eme2011, itak po kakovosti moje pesmi, najbolj primerne za jurop
ma vi kej vidiste to mojo samozavest, a, bejbe!
evo, dons sm se oblekla v turkizno črno kombinacijo potem še v letos moderno pikčasto o mojih izzivalnih rdečih debelih in vedno pripravljenih ustnicah pa bodo mačoti povedali svoje skrite in odkrite skominčke
ej, slovenija moja prelepa, ma, ljubim vas
vaša in samo vaša Ladadidej
Torej v teh dneh je Slovenija naplavila toliko glasbenih strokovnjakov, najbolj se mi je včeraj “dopadel” EMA 11, da se čudim, kje smo bili do danes na vseh glasbenih tekmovanjih, tudi evroviziji. Ker se spoznate ama čist na vse, beri na nič. Vse kar resnično premorete, je kritiziranje, pljuvanje in kar je podobnega, z redkimi , redkimi izjemami. Če ni Maja, je pa Maz, ali pa Majdička celo, pa ta pa oni… Samo da v vas zbujajo hude komplekse, pa je kritiziranje tu.
Bajd vej – Maja rules
haloooo, seveda se je ne razume kaj poje, vsak drugi človek ti to to priznal, da nima pojma kaj poje…pa ne zagovarjajte jo, mene ona ne moti, naj gre, naj dela kar če, dejstvo pa je, da se njene pesmi ne razume, pa ni vazno v katerem jeziku jo poje! April sem razumela vse, nje nič, nimam pojma kaj poje, pa nisem nek zabit tip!
prosim ne zagovarjat nekaj, kar ni res!
Tukaj je besedilo,
http://lyricstranslations.com/eurovision-lyrics/eurovision-2011-slovenia-maja-keuc-vanilija
pa lep dan
ANja