Najdi forum

filmi

Ojla!
Kateri program je najboljši (in zastonj 🙂 ) za lowdanje filmov in glasbe z interneta? Nisem glih strokovnjak, pa birada nekaj dol snela. Za muziko sem mela že bearshare in ares, pa nekatere pesmi sploh ne predvaja, pa še zbrisat jo pol ne morem. Kakšen namig prosim. Hvala in lp.

toenti

S torrenti. Jaz jih dajem dol le preko partis.si, je najbolj zanesljivo, paziti moraš le na sejalno razmerje. Preko mule sem pobrala dol tudi ogromno virusov.

OK. Hvala za odgovor. Sam še nekaj : sejalno razmerje-???

A Vuze (prej Azureus) ali kakšen drug program ste pa pozabili omeniti, ali vam rata downloadat brez tega?
Jst mam Vuze, pa mislim, da rabiš zato tud Javo. Če to itak že imaš naloži Vuze, če pa ne pa Torrentstorm.
Sejalno razmerje: Ko se registriraš, npr. pri partisu, moraš pustit računalnik in program (Vuze) odprt tako dolgo, da se upload vsaj izenači z downloadom.
Sicer se ne moreš več prijaviti, oziroma moraš v ta namen menda zamenjat brskalnik.
Če greš nalagat s strani, kjer se ni treba registrirat, ti sejalnega razmerja ni treba vzdrževati, prej pa dobiš virus.

New Report

Close