Prosim , če kdo ve naslov !!!
Danes zjutraj sem jo po dolgem času spet slišal na RA Slo 1, star komad nekje iz 70 ih ali 80 ih , poje pevka v Italijanščini , ritem je pa slow rock . Ne vem niti Italijanskega besedila , vem samo , da takoj na začetku zapoje ; ” O, o,o šemo…..”
Ni veliko , morda pa komu vendarle zadosti…. Prosim vsaj za naslov komada !!!
Lp
Posavec
No 4 leta in pol je kar sem ustvaril tole temo, pa mi še do danes ni uspelo najti odgovora. Torej se mogoče komu kaj sanja vsaj ime in /ali priimek italijanske pevke iz 70 – ih, ki poje to čudovito počasno pesem. Vem, da je zelo zelo malo podatkov a je tega tudi že precej dolgo kar sem jo nazadnje slišal. Mi je pa strašno všeč.
Morda v malo pomoč Podobna , predvsem ritmično je pesmi Parnega valjka – Kao ti, tudi solo se mi zdi, da je v tisti Italijanski pesmi saxofon.
Please help me, ker me ta negotovost že najeda. Pisal sem že na RA Slovenija pa mi gospoda z radia niti ni hotela odgovoriti …. riti …. riti.
Bogdan
Je blizu tistemu kar iščem, ni pa to prava pesem. Video posnetka nisem videl še nikoli , kot sem že opisal v prvem postu parkrat sem jo slikšal na Radiu Slovenija ( prvi program). Sem jim poslal dva emaila s prošnjo , če mi zaupajo vsaj ime in priimek izvajalke , pa mi nočejo ali ne znajo odgovoriti.
Hvala vseeno za trud.
lp
Bogdan