Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija tragedija, drama – KOMEDIJA

tragedija, drama – KOMEDIJA

Pozdravljeni forumaši

na vas sem se spomnila, ker imam eno veliko željo in sicer,

sem oseba, ki jo je vedno bolj pritegnila drama, tragedija, seveda sem posledično gledala in brala filme s tako vsebino. Ker vemo, da postaneš to kar misliš sempostala zamorjena in zagrenjena oseba. Ustrašila sem se za svoje zdravje, saj sem že kakih 14 dni samo poležavala in se vlekla, skratka vse je že nnekako kazalo na depro. Res sem se ustrašila, saj tako “low energy” še nisem bila in prepričana sem,d a je tako počutje prišlo iz psihičnega nivoja.

Zato vas prosim, če mi lahko posredujete čim več naslovov filmov KOMEDIJ, saj vemo da na TV v glavnem predvajajo “krvodajalke-akcija”, kajti čutim da moram že zavolj zdravja obrniti kolesje (vedenje, miselnost) v drugo smer proti KOMEDIJI.

če imate še kakšen nasvet kako se čim več smejati vam bom zelo hvaležna. HVALA 🙂

Prvo ti svetujem, da prekiniš poležavanje na kavču in gledanje TV. Lepi dnevi so, pojdi na najbližji hrib, ki ga imaš v bližini. Ali se pa usedi na kolo in naredi 20 – 30 km okoli. Skratka, prezrači se.
Potem pokliči svoje prijateljice in pojdi z njimi v kino, na kavico, klepet. Sistematično prekliči mal folk.
Pojdi v knjižnico in vzemi kakšne lahkotne knjige. Meni osebno najbolj sede ZF, Douglas Adams, smejim se kot nora.
Na koncu, pa ok, filmi. Meni je zelo razvedilno gledat serijo na DVDju – You rang, mylord. Seveda za na smejat mi je Life of Brian, če imaš rada tak smisel humorja. Carski mi je Černi gad. Sicer pa pojdi na polico s komedijami, velikooo izbire.

ZF pa ja ni pomirjujoča in smešna za takega človeka. Matr hudo da te filmi spravijo v lifu v depro. Pol si pa poglej film na Hallmarku, zihr ga bodo ponovili : Zaročni prstan. Kak sem se včeraj nasmejala. Italo komedija glede vinogradov, pa love story stare nerazrešene. Prav pogledat grem kdaj ga bodo ponavljal, ker sem ujela drugo polovico. Pa sem se prav fino imela. Pa Nekateri so za vroče – brezčasna . Zadnja scena : Nobody is perfect – te bo pa še spomnila da : nihče ni popolen, hahahaha. Pa Stare sablje, pa še veliko tega.

Jap, je oboje. Preberi si Štoparski vodnik po galaksiji, kdor ima rad montypytonski humor je to to.
http://sl.wikipedia.org/wiki/%C5%A0toparski_vodnik_po_galaksiji

New Report

Close