Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Radio Hit… Pikec odhaja

Radio Hit… Pikec odhaja

nimam nič proti Špeli in Pečotu,… ampak malo sta mi nadležna.. evo Pikec mi je bil pa super in sedaj odhaja… a kdo ve kam in zakaj. Kaj je spet vzrok za odhod.

S 1. septembrom bo začel oddajati na svojem radiu Pikec vas pika.

Ja super in hvala za odgovor.

…odhaja na dopust?

Tudi jaz sem ujela samo to, ko se je poslavljal in sem vzrok preslišala. A da bo imel res svoj radio?

Še ena gobcalasta radijska postaja več….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Kakšna panika je nastala zarad dveh voditeljev na Hitu da res ni. Ko se nekdo poslovi iz firme je vedno težko. Sem bral na fejsbuku ker budilkarji so naredili celo dramo. Kot da je kdo umrl. A je radio njihov??? Izzivajo “prijatelje” da pljuvajo po odločitvi lastnika in tudi direktno po njem. On zihr ve zakaj je tako prav. Zanimiv je bil eden odgovor. Je pisalo: “upam da ne pride v budilko tisti za katerega mislim da pride”. Ni treba biti fajn pameten da ugotoviš, da to leti na Racmana. Na istega Racmana za katerem so vsi jokali nekaj let nazaj ko se je odločil da gre s Hita. Zgodba se ponavlja. Racmana so navdušeni feni pozabili. Enako bo z tema dvema. Budilka je že predolgo ista. Monotona je bila zadnje čase. Pikec bo že dobil delo. Špela – zanjo nisem zihr. Na kmetiji se ni izkazala. Zanič je bila v primerjavi z Tomažinovo. Na radiu se je skrivala za Pečotom in Pikcem in bila skoz neprijazna. Meni ni bila všeč.

Jaz pa ne morem verjet, da so trije plačani za-to, da kao vodijo budilko…

Predvidevam da bogato. 🙂

meni so bli tudi fajn tile hitovci

Za nekoga je firma postala PREVELIK ZALOGAJ!!!

folk nehte pametvt, Pikec je bil prva liga

Je BIL, na srečo. Špeli bo končno padla kronica z glave. Pečo si bo pa morda vzel čas za zdravljenje. Ven iz etra še njega!

New Report

Close