Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija katerega SONY ALI CANON

katerega SONY ALI CANON

Pozdravljeni!

Ogledana imam dva fotoaprata in načeloma kar iščem in potrebujem oba imata…edino ne vem z katerim lahko hitreje slikam, kateri naredi več zaporednih slik? Ali sploh kateri od teh dveh?

Sony DSC-W350 ali CANON sx – 120

če imate kateri predlog za drug aparat se tudi priporočam. Kupila bi pa nekje do 350eur. Ta dva sta zares nekako ugodna in imata funkcije jih potrebujem…le to hitro oz. počasno slikanje mi malce nagaja. Rada bi mojega malčka ujela res v vseh vragolijah 🙂 pa tudi nekaj športnih fotk pride prav.
Hvala in LP

http://www.ceneje.si/foto/digitalni-fotoaparati/d-slr/canon-digitalni-d-slr-fotoaparat-eos-1000d_-_CX000942CE

Za ta denar dobiš že SLR, ki ga enostavno ne moreš primerjat s tvojima ogledanima kompaktoma v ničemer, razen v priročnosti…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRRR sem si pogledala tvoj predlog in res je super saaaamooo ali je to za takega tehnofoba kot sem jaz? Verjetno bo pred nakupom nujno sprobat….morda pa ni tak bav bav kot si jaz predstavljam.
Hvala in lP

Vsak fotič rabi nekaj prilagajanja, SLR pač nekaj več..ampak odtehta….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Je nekdo pozabil omeniti objektive ki niso zastonj

Vsekakor Canon.
Če pa že kupuješ se tudi splača kupit Nikona

Canon, so fotoaparati, vse ostalo so približki. 😉

Tudi jaz sem za Canon…s fantom imava tudi Canona in sva zadovoljna z njim, vsaj kolikor je bil vreden. Ta, ki si ga omenila je na mimovrste na voljo za borih 190€ in se mi zdi kar zmogljiv. Sicer se mi zdi, 10,1 milijonov točk malce malo, lahko bi bilo več, vendar pa potem v tem cenovnem razredu ne dobiš toliko možnosti zooma. Zoom je meni kar pomemben, kak 4x mi je brezveze, ker ne moreš dovolj približati in ti hitro popači sliko, ta je pa 10x, tako, da ne more biti slab.
Lahko pa še pogledaš še na mimovrste edinega Nikona, ki ga prodajajo, Coolpix P100, ki ima celo bojši zoom, je pa tudi cena večja, ker je pač to znamka. So pa zelo cenjeni fotoaparati.

Upam, da je moje mnenje kaj pomagalo.

Lp

A ti slikaš fotografije za obcestne plakate?
Za fotografijo na listu A4 je to zelo v redu kvaliteta, kaj šele za standardne velikosti fotografij.

New Report

Close