Najdi forum

note!

iščem note za znane komade. na internetu jih je veliko,vendar je prva stran na predogled,celotno je plačljivo! rada bi pomoč,kje najdem celoten notni zapis komadov zastonj, oziroma če ima kdo to doma,da mi pošle na email.
hvala.(:

Torenti.

Hey

Le bo kdo dobil note kje na netu nej prosim pove pa dam mail.

Tnx

; deluje po vzoru P2P programov , le da ni treba zlowdati in instalirati nobenega programčka ( klienta) ampak vse to poteka po principu, poiščeš z iskalnikom, in poprosiš uporabnika ki ima te note preko emaila. Še prej pa ustvariš svoj account .
Seveda pa to velja le za tuje ( angleške) komade, kakšnih slo, cro ali ex yugo komadov tam ne boš našla.

Poleg tega obstaja tudi nekaj Yahoo group ki se ukvarjajo s sharingom notnega gradiva. kot so; piano_files, musiciansheets itd……

Če pa imaš kakšno konkretno željo pa lahko tudi jaz pogledam če bom kaj našel v moji zbirki.

Še to : kakšne vrste not rabiš? Za klavir, ali za klaviature ( samo melodijo + akordi + besedilo)!

Bogdan

rabim note za klavir…dargač pa tut za klaviature lahk kake…če lahko od kakih znanih pesmi slo al pa tuje mi je vseeno. bom pa na netu tut poiskala. hvala

lep pozdrav!

pokapolonica

P.S. a je možno dobit kake note od abbe za klavir?

mene zanima če je možno najt note za KLARINET od abbe …
pa tut kake druge znane pesmi bi prau prišle.!!
če ma kdo mi lahk pošle na e-mail..: nocna.zvezdica@gmail.com
plissss.

New Report

Close