Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija psychedelic effect

psychedelic effect

Pozdravljeni.

Pred kakšnima 2 letoma sem nekim fotkam dodajala ta efekt, zdaj pa ga ne najdem več. Inštaliran imam photoshop, corel paint shop in photoimpact. 99 % sem, da je bil v enem od teh programov. Že večkrat sem šla čez vse efekte, a tega nikakor ne morem več najti. No, v tem času sem sicer menjala računalnik, ampak mislim, da drugih programov nisem uporabljala (če me spomin ne vara); online pa tega sigurno nisem delala.
Mi lahko kdo pomaga? Ali pa mogoče svetuje kakšen program, ki vsebuje ta efekt? Če vtipkam v google psychedelic effect, mi vrže neko stran, kjer piše nekaj v zvezi z layerji – vglavnem nekaj moraš pri layerjih naštimavat … Ma takrat, ko sem jaz uporabljala ta efekt, ni blo treba nobenih layerrjev štimat, samo izbrala sem ta efekt in vse je samo nardilo … Zdej ga pa ne najdem za nič na svetu!! Prosim, prosim, za kakšno pomoč. Sem spraševala že pred časom in tudi sedaj na enem drugem forumu, pa ne takrat ne danes mi nobeden ni znal pomagati. 🙁

Pa še to: v pop artu sicer je ta efekt, ampak je program zaščiten in naredi čez sliko neke čire-čare. Takrat, ko sem jaz to delala, ni blo nič čez sliko spackano.

Lep pozdrav

Eno so filtri kjer samo kliknes in se izdela dolocen efekt drugo pa je rocno delo v photoshopu. Vse kar se da s filtri se da seveda tudi pes. Dela je vec, pa se malce znanja potrebujes. Filtri so torej potuha za lenuhe in tiste ki jima pomanjkuje znanja.
Torej za lepse zivljenje poisci ali kupi ustrezni filter. Zakaj ti naredi cira care, ker je verjetno demo in pricakuje da bos zadevo kupil. Na zacetku je nekaj dni ali mesec frej (da preizkusi in se navdusis), po dolocenem casu pa postane klasicen demo filter (tvoje cire care). Vcasih pomaga preprost trik, da v racunalniku prestavis datum malce nazaj …

New Report

Close