Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija ucitelj(ica) flavte

ucitelj(ica) flavte

Moja hcerka, bi se septembra rada zacela uciti flavto, vendar ne bi sla v glasbeno solo. Samo tako malo za veselje pri kaksnem privat ucitelju. Mogoce kdo pozna koga, ki bi jo bil pripravljen uciti? Stara je 12 let in je slisala par CDjev s flavtisti…se je cisto zagrela, da bi tudi ona tako…kdaj mogoce, ko bo velika. Aja, smo pa iz okolice Ljubljane.

Tiste ki sliši na CD-ih imajo vsi glasbene šole,žal drugače ne gre.Potrebno je tudi znanje teorije te pa bo privat bolj malo.

Jaz sem se tudi privat učila. Brez pretirane teorije. Sem igrala v sekstetu. Kakšno flavto bi pa rada igrala?

Stopi do najbližje glasbene šole, potrkaj na učilnico, v kateri učijo flAVTO in povprašaj učitelja, če se da zmeniti za privat ure. Tako smo mi naredili za klavir in smo zelo zadovoljni.

Če Vas še vedno bolj zanima učenje privat Vam lahko povem, da je ta način za določene otroke seveda bolj primeren kot učenje v glasbeni šoli.
Tukaj se namreč učijo igranja skladb in pridobivajo tudi osnovno teoretično znanje saj brez njega igranje ni možno. Privilegij tega učenja je seveda individualne ure, kjer lahko otrok igra tudi skladbe ki jih v glasbeni šoli ne more saj tam delajo vedno po učnem načrtu. Da omenim tudi ocenjevanje in s tem pritisk nad otrokom, ki mora izpolnjevati določene pogoje za napredovanje.
Če Vas še vedno zanima ta način poučevanja se javite in lahko Vam dam še kakšne koristne informacije!

js bi rada igrala flavto pa nebi šla v glasbeno šolo

New Report

Close