Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija ČEFURJI RAUS! :) Ste že prebrali? :) Branje res toplo priporočam, ne bo Vam žal! :)

ČEFURJI RAUS! :) Ste že prebrali? :) Branje res toplo priporočam, ne bo Vam žal! :)

Jokala sem od smeha ob branju te legendarne knjige… pa fajn natrenirala trebušne mišice! 🙂 Priporočam takšno vadbo vsem! 🙂

RES, PREBERITE KNJIGO, NE BO VAM ŽAL! 🙂

Tudi tisti, ki niste ljubitelji knjig… knjiga se hitro bere, ker je pisana v “fužinščini* (jezik, ki je zelo blizu mladim, govori se na področju Fužin v Ljubljani…:) ), tema je aktualna, zelo zanimiva in predvsem pisana za današnji svet! 🙂 … Berite dalje

GORAN, BRAVO, VSE ČESTITKE!! 🙂 CAR SI!!!! 🙂

Lep pozdrav, dark_rose

brala. knjiga mi je bila sicer všač, samo se mi zdi, da je avtorju na koncu začela pohajat sapa. tistim, ki so občutljivi na jezik, branja sicer ne priporočam (sem od takih ljudi slišala vse polno žaljivih opazk na račun knjige).

šecjen,ja, se strinjam. Tisti, ki ste na jezik občutljivi, boste do knjige in avtorja napadalni.

TUdi sama sem imela občutek, da je bil na koncu že brez moči, sem pričakovala bolj zanimiv konec… ampak vseeno, knjiga je ena boljših, kar sem jih v zadnjem času prebrala! 🙂

To pa tudi nekaj šteje! 🙂

Lep pozdrav, dark_rose

Ma takšnih brezveznih bedarij res ne bomo brali! Nič drugega kot cenena samopromocija in nateg velikega števila Slovenčkov, zelo podobmo kot na ostalih številnih fintah!

Mooh..včeraj in danes prebrala podlistek (Delo)…zaenkrat ne zgleda nič kaj preveč zanimivo za moj okus…kr neko etiketiranje…glede izrazoslovja pa itak…to slišiš malodane na vsakem koraku…ni mi treba še tega brati….

Primitivizem in sund!

New Report

Close