Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Michael Jackson-žalostno:-(((

Michael Jackson-žalostno:-(((

http://www.youtube.com/watch?v=oMYyciFoFTo&NR=1

R.I.P…..:-((((

še ni blo dost?

Michael-what a wonderfull man he was.

And,sorry,it won”t be enough EVER!!!!

get a life

urgently

Poglejte si cel intervju, vse dele.
Sploh se mi ne zdi čudno, da je bil Michael tak kot je pač bil, saj mu je oče že kot majhnemu dečku vedno govoril, da je grd, ga poniževal, pretepal:-((… Oče mu je popolnoma zaznamoval in uničil življenje že v ranem otroštvu, mentalno ga je uničil.
Kljub vsemu bogastvu je bil Michael vse življenje zelo osamljen!!!:((((((

Počivaj v miru Michael Jackson, moj najstniški idol, King of Pop.
Nikoli te ne pozabim, s svojo glasbo si mi polepšal življenje.

Pa koliko ste stare, avše? Če štejete 14 let, vam še oprostim. Drugače pa…kot vam je ena napisala : Get a life!!!!!!!!!!

Zdaj bo tle gor tko kot je blo za Tošeta, totalna panika. No, danes se ga ne spomni niti ena več. Enako bo z MJ.

Človek je umrl, njegova smrt je bila več kot pričakovana, saj je razpadal pri živem telesu…kaj torej…bil je dober glasbenik, uničil si je življenje…sožalje ker ga ni več…AND THAT’S IT!!!

In zakaj pa si ti zdej odprla post, če je čisto jasno zakaj pri tem gre?

če nekdo žaluje za nekom, od kod pa teb pravica da jo negiraš? ko bo nekdo, ki je teb všeč umrl, ne boš tako razmišljala, zato dovoli drugim, da razmišljajo tako kot hočejo, ok?

sicer pa primerjava s Tošetom, ni ravno najbolj posrečena. Jaz sem pa prepričana, da je bolj primerljiv s Sinatro, Presleyem, o katerih se še kako govori tudi danes……

tako, da ti sebi rihtaj življenje kot tebi paše in pusti drugim da si ga rihtajo sami, in mimogrede stara sem krepko čez 40

Zakaj pa pred njegovo smrtjo ni bilo nobenega govora o njem, kako je dober, itd. Torej mora človek umreti, da se ga začne spoštovati in pisati o njem. Tako kot o Tošetu, Drnovšku.

AMPAK ZGORNJI LINK NE DELA?

KJE LAHKO POGLEDAM NJEGOV INTERVIJU, O KATEREM GOVORIŠ?

prosim, pomagajta?

Intervju si lahko pogledaš na youtubu pod Michael Jackson.

Zdaj je tisti 19- letnik priznal, da ga Michael ni zlorabil, ko je bil star 13 let. V to ga je prisilil oče. Kako podlo, ne morem verjet.

Sicer pa – naj počiva v miru.

O madonca, potem pa je panika, če si čez 40. Zrihtaj si psihiatra, če žaluješ za nekom ki ga nisi poznala. Otročja si do nezavesti.

O madonca, potem pa je panika, če si čez 40. Zrihtaj si psihiatra, če žaluješ za nekom ki ga nisi poznala. Otročja si do nezavesti.[/quote]

hey, it’s a free country 🙂 ne moreš pustiti človeku, da žaluje, če si tako želi? poznala je njegovo glasbo, torej se je čutila z njim povezano. se ti ne zdi, da je to njena osebna stvar?

O madonca, potem pa je panika, če si čez 40. Zrihtaj si psihiatra, če žaluješ za nekom ki ga nisi poznala. Otročja si do nezavesti.[/quote]

Koliko miljonov ljudi pa je žalovalo za titom? So bili tudi potrebni psihiatra? Pa za Indiro Gandhi? Pa za Kennedyjem? Princeso Diano?

Menda so bile neke študije, da se je v tistem letu dni po tem, ko je princesa Diana umrla, v Veliki Britaniji zmanjšal obisk pri psihiatrih in zmanjšalo število kliničnih depresij, ker so si ljudje dovolili žalovati in so na tak način opravili tudi z določenimi osebnimi problemi.

In zakaj si odprla?Da lahko smetiš,a ne?
MJ-R.I.P.
We love you.

Poglej raje z drugega zornega kota – če je že bil vse življenje zelo osamljen, je bil vsaj kralj popa in milijonar.

AMPAK ZGORNJI LINK NE DELA?

KJE LAHKO POGLEDAM NJEGOV INTERVIJU, O KATEREM GOVORIŠ?

prosim, pomagajta?[/quote]

Pojdi na YouTube in odtipkaj:

Living with Michael Jackson.

Tam imaš 10 delov intervjujev, res, zelo zanimivo, od tega kako je živel v mladosti, kako živi v Neverlandu, kako nakupuje(ta je sploh dobra))), ko je z svojimi otroci……
Res, veliko izveš o njem, zelo zanimivo za vse nas, Michaelove fene.
Ostali nestrpneži- tega vam ni treba gledati!

Žalujem za tistim, ki so mi bili blizu, pa čeprav sem bila z njimi povezana le glasbeno!!! Žalujem za tistimi, ki so mi v življenju res veliko pomenili. Stara sem 40 + in lepo vas prosim mladinci, vem, kdo je bil Michael Jackson in vem koliko mi je v življenju pomenil.
Ne oglašajte se, če tega ne veste.

MICHAEL, WE WILL LOVE YOU FOREWER!!!
R.I.P.

Poglej raje z drugega zornega kota – če je že bil vse življenje zelo osamljen, je bil vsaj kralj popa in milijonar.[/quote]

Hm. Lepše se bi bralo: “revni milijonar”

R

Ali lahko nekdo da link, ker je njegovih intervjuje ful.

http://www.youtube.com/watch?v=m7RDCDLLIm8

To je prvi del, nato klikaj na 2/10, 3/10……..in poglej vse dele.

http://www.youtube.com/watch?v=Iyhdd64Qorc&NR=1

sorry, mislim da je to prvi del.

Hm. Lepše se bi bralo: “revni milijonar”[/quote]
Revni ali ne revni, živel je v hiši za 100 milijonov ta zelenih, plus minus 10 milijonov. Ni ravno gledal, kdaj ima Špar popust na osnovna živila…

New Report

Close