violina
pozdravljeni,
moja hči (6 let in pol) si že 2 leti želi igrati violino, pa me zanima če kdo pozna kakšno osebo, ki poučuje igranje violine in še informativno ali kdo ve koliko stane ena ura.
ker za glasbeno smo že prepozni, pa violina je baje takoj zasedena. mislili smo tudi, da bomo dobili prosto mesto v šoli v orkestru, a na žalost je bilo že maja vse zasedeno – izabela pa je prvi razred in nismo vedeli, da se je potrebno tako zgodaj prijaviti.
hvala za vsako informacijo
lep večer še naprej
sandra
V Lj se ne najde nikogar, ki bi bil pripravljen poučevati privat??
Tega pa ne verjamem. Napiši listek in ga pripni na akadenijo za glasbo, klici bodo deževali. S privat urami učenja instrumenta se da veliko zaslužiti, saj se jih vedno več odloča proti formalni glasbeni šoli, ki ima res da malce zgrešen sistem, zato ne bi smel biti problem- študenti bodo veseli, vi pa verjetno tudi…
LP
ooo hvala, na to pa niti pomislila nisem. jaz sem mal okoli povpraševala, pa oglase iskala po glasbenih osnovnih šolah, pa še par znancev, ki igrajo ta instrument, oziroma njihovih znancev… no pa do sedaj ni bilo sreče. pa vsak dan hodim mimo akademije za glasbo in še po nihovi internetni strani sem brskala, pa mi to, da bi sama kam oglas prilepila sploh ni na pamet padlo. res, hvala za idejo.
lep pozdrav sandra