madona lj – znane cene
EVo link od cen za mdonno. me pa zanima, če kdo ve, kaj pomenijo ti izrazi pred karto – kaj dobiš za ta denar, kaj je to golden circle pa kaj je vip sweet experience itd.
Na kratko še opisi VIP paketov:
VIP Sweet Experience – 550,00 EUR
– VIP vstopnica na VIP TRIBUNI
– VIP laminirana akreditacija za Sticky&Sweet party pred in po koncertu
– welcome koktejl pijača
– posebej izbran večerni pogrinjek
– bar, na voljo med koncertom in po koncertu
– DJ
– VIP Hard Candy darilo
– non-stop prisotno osebje
Sticky Experience – 360,00 eur
– vstopnica za stojišče – Golden Ring
– vstopnica za posebni vhod
– DJ
– Vip Hard Candy darilo
na netu štartajo s prodajo 23.2.ob 12.-ih
torej je v teh vip paketih nič drugega kot zabava in prigrizki – ne gre za kakršno koli srečanje madonno? namreč, če se ti gre le za ogled koncerta, imaš isto karto v aranžmaju za 550 al pa 110 evrov??? to je skoraj nemogoče! Torej je 400 evrov ves ta “luksuz” okrog, na koncu si pa na istem kot uni, ki plačajo 110?
kaj pa je to slavnostni pogrinjek?
Takole je: za 550€ dobiš vstopnico za VIP tribuno + dodatke, za 360€ pa vstopnico za golden circle + dodatke.
Cene vstopnic so:
GOLDEN CIRCLE: 110,00 EUR
I. kategorija : 90,00 EUR
II. kategorija : 75,00 EUR
III. kategorija : 60,00 EUR
Sticky Experience: 360,00 EUR
VIP Sweet Experience: 550,00 EUR
VIP TRIBUNA: 300,00 EUR
Opisi VIP paketov:
VIP Sweet Experience – 550,00 EUR
– VIP vstopnica na VIP TRIBUNI
– welcome koktejl pijača
– DJ
– VIP Hard Candy darilo
– non-stop prisotno osebje
Sticky Experience – 360,00 eur
– vstopnica za stojišče – Golden Ring
– vstopnica za posebni vhod
– DJ
– Vip Hard Candy darilo
gremo: SEVEDA ni vključeno srečanje z madonno, saj ni cirkuška žival…. ampak dobiš VIP LAMINIRANO AKREDITACIJO, a veš kaj je to! pa ziher bojo kamere tam in en kup VIP slovencev, pa te bojo posneli, kako se muvaš med njimi – torej idealna priložnost, da tudi sama postaneš VIPovka. bodo hitro tudi o tebi pisali, saj boš zagotovo VIP, saj boš imela pisno potrdilo na laminirani akreditaciji, da si VIP.
no, v glavnem, če malo izklopim sarkazem – za prestiž gre. da pač pokažeš, da si lahko privoščiš tolk denarja za karto, nič drugega
ah, 500 evrov pa res ne dam za to, pa če me dajo nekam na naslovnico. tisti, ki bo tam, bo gledal madonno in ne razne murkote, ki bodo v vip šotoru. sicer sem vedela, da to ne vključuje srečanja z madonno, samo ponavadi so VIP karte za akulisje ipd., zato sprašujem. ampak, kot sem rekla, 400 evrov bi me stalo to, da bi samo bila v teh krogih in spila kak kozarec? torej štirikrat več kot razlog, zakaj sem kpla karto? neumnost.