Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija RBD vstopnica

RBD vstopnica

Kupim vstopnico golden ring za skupino RBD, ki v Slovenijo pride 5.9.2008. Za vstopnico sem pripravljena odšteti največ 80 €.

Na Petrolu so po 69,00

Na Petrolu jih je zmanjkalo ob 14.10 (v prodajo so šle ob 14h!!!).

Jaz sem jih kupila v Foto Sonček ob 14.30, po moje jih je zdaj že zmanjkalo po celi Sloveniji 🙁 Ne morem verjet!

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

Ja jih je po celi slo zmanjkal v roku pol ure. Vemo, ker smo morali tolažiti,ker so jokali. Ampak do septembra bomo že veze potegnili, tako da se ni za bat. Če bodo prišli, kaj veš kaj se vse lahko zgodi do septembra.

Na vstopnica.com se jih pa še da naročit.

Imajo jih polno še na petrolu na Lomu, preverjeno pred 5 min.

http://www.vstopnice.com/product_info.php?products_id=817&osCsid=elfh86s7efpd4uk7l19qvnbce5

Na vstopnice.com piše (kopiram):
Cenik vstopnic;
Golden ring (1000 vstopnic) – 69 EUR (+darilo) – RAZPRODANO
Parter – 49 EUR
Tribune – 45 EUR

Obupana15 je spraševala za Golden ring in ta je bil takoj razprodan!

Drugače pa ne dvomim, da se bo pod roko še dalo dobiti kakšno vstopnico, po zvezah sigurno. Itak so samo stojišča, pa jih v Golden ring nabutajo 200 komadov več, pa je 🙂

**************************************** (__/) (='.'=) (")_(")

ve ste pa tako govorile, da noben ne bo šel

kako pa je v parterju in na tribuni? je tudi ok? se splača kupit ali nima smisla? kje to sploh bo?

To da noben ne bo šel, so govorile, ne vem kdo. So se pa na veliko zgražale da otrokom pustimo gledat tole. Jaz sem lepo priznala da pustim.Ne vem pa od kje potem toliko prodanih vstopnic v slo,če ne dovolijo.Tribuna je mislim ok, parter je pa saj veš kako.Če bi morala izbirat grem raje na tribuno, še zmeraj več vidijo, ko pa v gužvi.Pa daljnogled vzameš pa je, če jih hoče videt od blizu. Jaz sem ga tudi v Verono vzela, da sem mal špegala z vrha dol na oder.

Mi smo jih dobili. Smo jih pa v ponedeljek rezervirali. Tako da so nas danes čakale.

Jaz sem jih naročila preko neta, vzela sem pa za tribuno. Bom bolj mirna, če se ne bodo drenjali prav pred odrom. Pri nas ni bilo pripomb, ampak samo navudšenje, da sploh lahko gre.

Kupim RBD vstopnico za golden ring , takoj je vse zmankal :S prosim če kdo prodaja !!

Rada bi dobila 2.vstopnice prosim za mojo malo sestrico pa še meni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prosim!!

Mater so drage vstopnice…

prosim če ma kdo kšno ustopnco nj mi jo da pa mu dam dnar tok k so!!!!!!!!!!plis!!!!!!!

a mi loh gdo proda 2 ustopnce.za eno dam do 100 evrov!

PRODAM RBD VSTOPNICO TRIBUNA-ZAHOD PO CENI 100 EUR! Vsi zainteresirani mi pišite tukaj in vas kontaktiram nazaj!

Če ma kdo vstopnice še nej me msgja na mail

včeraj sem bil v Domžalah v agenciji TENTOURS in sem jih dobil po osnovni ceni. na voljo imajo še kar nekaj Gold ringov za 4.9., parter in tribuno

v Tentoursu so res super, zjutraj sem jih poklicala in sem rezervirala 2 goldringa. popoldan jih grem iskat.
javim če jih bom dobila

lp

Sem dobila karte.. sem jih vprašala če jih imajo še kaj navoljo, pa so mi povedali da nekaj jih je še.. plačala sem 141 EUR za obe karti

KUPIM 2 VSTOPNICI ZA PARTER PO OSNOVNI CENI 50EUR. CE KATERI PRODAJA NAJ MI PISE NA PETRA.kompan@live.com.

TAMI ti si mi pisala na moj naslov PETRA.kompan@live.com prosim ce mi posles vstopnici za koncert rbd in mi posredujes svoj naslov da ti lahko poslem denar. hvala

New Report

Close