Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija rada bi našal en film ki sem ga že nekaj časa nazaj gledala na TV

rada bi našal en film ki sem ga že nekaj časa nazaj gledala na TV

na kakšen način naj se lotim iskanja, ne vem kje naj začnem

film je bil res enkratno dobr, jugoslovanski stari film

en čeden mladenič se je iz rodne vasi (nekje bogu za hrbtom, same skale in lesene kolibe -revščina) odpravil študirat medicino v Beograd tam je spoznal svojo ljubezen prav tako študentko. na svoji ljubezenski poti sta imela ogromno težav, ker ona ni bila iste narodnosti kot on in zato je njegova mama ni hotela sprejeti kot njegovo dekle….

to je kratka vsebina…če bi kdorkoli vedel karkoli o tem filmu bi mu bila izredno hvaležna…

Mogoče film Nož?

Ima podobno tematiko. Le da potem tudi ta fant ugotovi, da ni to, kar misli da je, ker so ga kot dojenčka ukradli biološkim staršem. Ne spomnim se čisto točno, je že nekaj časa nazaj, kar sem ga gledala.
Je to to?

ja točno ta je, super, bravo!!!

torej se imenuje Nož, pa misliš da se ga da kje sneti?

No, me veseli, da sem trofila iz prve. :))

Kje bi ga snela, pa žal ne vem. Od moža prijatelj ga je kupil v Bosni, pa nam ga je posodil.
Ampak jaz ga nisem mogla celega gledat, ker so me že tisti prvi prizori tako presunili, da sem kar živčna ratala.

res si trofila v prvo, vsa čast!

jaz pa sem ta film gledala res dolgo nazaj na TV ampak me je tako prevzel, da bi ga res rada še enkrat pogledala..pa tudi partnerju sem pravila o vsebini in je tudi on zelo zainteresiran

zdej moram še nekaga specialca dobit da mi bo povedal kako in kje se to sname dol

hvala ti res

sam to je pa nekaj novega

jugoslovanski film, pa dobr

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Naj pripomnim da je knjiga veliko boljša in da se film da pogledati youtube, sicer v delih ampak nekaj je pa že ;)!

kakšni pa so ti prvi prizori, so prav fizično pretresljivi ali te je kaj drugega pretreslo? Ker tudi mene zanima ta film (ga nisem še gledala), ampak če prikazuje kaj res hudega, ga raje ne bom, ker sem bolj občutljive sorte… 🙂

New Report

Close