Najdi forum

TOŠE

Če koga zanima…

Danes na tv programu Svet Plus V SPOMIN NA TOŠETA

ob 21.00 – leto po tem
ob 21.30 – Toše, koncert

TE SAKAME SITE TOŠE!

Hvala! TOšeta so pa res poklicali med angele. Taki srček.

Na Makedonski televiziji je pravkar oddaja posvečena Tošetu, mislim, da bo tako ves dan. Makedonija žaluje-žalovala bo večno.

R.I.P.

Makedonija bo večno žalovala za enim pevcem?

Meni se to zdi rahlo žalostno za Makedonijo.

Koliko znanim Slovencev je umrlo, pa za nobenim v Sloveniji ne žalujemo večno.Nihče ni večen, življenje gre pač dalje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V Sloveniji pač še nihče ni bil vreden žalovanja.

V Sloveniji pač še nihče ni bil vreden takega (ljudskega) žalovanja.

Z vsem spoštovanjem do naših izvajalcev (jih je veliko resnično kvalitetnih), pa tudi nek jugo nostalgik nisem, a vendarle…..ne spomnim se enega samega imena, ki bi bil primerljiv s Tošem…govorim predvsem o mlajši generaciji….da ne govorim o drugih kvalitetah, ki jih je imel! Imam pač občutek, da je pri nas največ takih, ki jim je najpomembneje priti na strani Nove, potem še v Playboy, kaj zapeti in to je vrhunec kariere!
Me res zanima, kdo na naši sceni premore tako karizmo, pa za koga bi resnično lahko rekli, da poje tako s srcem? In to je tisto, kar ljudje čutimo..ko se nekdo zlije z glasbo! In to je tisto, kar Tošeta loči od drugih!

V Sloveniji pač še nihče ni bil vreden takega (ljudskega) žalovanja.[/quote]

verjetno bi se našel kak, ki bi bil bolj vreden, pa ni bil toliko skomercializiran, kot je bil toše. z najstniško histerijo se pač ne da tekmovat.
elvis presley tudi ni bil THE človek, ki bi bil najbolj vreden, da bi cel svet za njim žaloval že trideset let, pa ljudje to vseeno počnejo

Jaz bi stvar zastavil drugače.

Slovenci ne potrebujemo ikon, da bi jih malikovali do nezavesti.

Dajte, dajte, sej ste odrasle ženske, ne neke najstnice zasanjane.

Ja, lepo je pel in ja, žalostno da je mlad umrl in ja, življenje ni pravično.Ebat ga.

Slovenci še zarad Drnovška, ki nima je bil 5 let predsednik države in 10 let predsednik vlade, nismo zganjali takšne patetike, kot Makedonci za Tošeta..

Če ne bi bil tak CAR (z veliko začetnico), ne bi v nedeljo na SLO2 predvajali koncerta, ki mu je bil posvečen pretekli teden!

Na katerem programu bo to? A na kanalu A?

Koncert so dlai zato, ker vedo, da je v Sloveniji dost oboževalk, ki še vedno objokujejo njegovo smrt.

A Pavarotti ni bil legenda?

hihi…ja kdo po tvoje, bi pa sploh lahko bil? Werner? Lepi Dasa?
Malo heca..ma se načeloma strinjam s teboj, tudi ko praviš, da nismo neke najstnice in to! Prav imaš..ne kričim pred TV, ne cepetam, ko ga zagledam, priznam pa, da niti slučajno nisem ravnodušna in hja, kar precej sem jokala za njim! In še vedno, roko na srce…zelo!
Makedonija pa predobro ve, kaj je izgubila…ljubil je svojo državo, kar je vedno znova tudi iskreno pokazal in glede na to, da imajo resnično en kup političnih problemov, se bojujejo tudi z revščino in še marsičem, so mogoče v njemu resnično videli tisto nekaj več! Ker jih je potegnil iz neke sivine, jih spet naredil na nek način prepoznavne tudi v svetu…Pa dokazal, da se marsikaj da…niso imeli veliko, zelo malo pravzaprav, a imeli so eden drugega in veliko ljubezni…in da ni nujno, da si bogato dete, da priguraš tako daleč. Volja in ljubezen do tistega, kar počneš, je pot do uspeha!
Mogoče se res potrebovali kaj takega, a resnica je, da je bil nekaj posebnega, pa obračaš tako ali drugače!
A to je seveda moje mnenje (pa glede na vse skupaj mnenje tisočev), vsak ima pravico do svojega mnenja!

kaj pa janša? :)))

oh, lepo te prosim…

mariborski city se je skor podrl, ko je prišla esmeralda v slovenijo
vse živo, od starih mam dalje, je tam skakalo in norelo. to je bil pravi obremenitveni test.

Se celo strinjam s tabo in čudim takšnim histerijam bojda odraslih žensk.

kje si pa Drnovška našel nooo? Kaj pa je bilo tako posebnega na njem razen tega, da je bil naš predsednik pa kaj??

predvidevam, da si stara enih 22 let, ali manj.
kaj pa je bilo tako posebnega na tošetu, razen, da je znal pet in je imel dobrega managerja?

med drugim je bil drnovšek prvi politik in izpostavljena javna oseba, ki je svet opozoril na problem darfurja. preden je to postala moda v hollywoodu in so se začeli razni clooneyi na veliko šlepat na to.

:)) he he, ne let imam pa kar dosti več, Toše je bil dober pevec, imel je pozitivno energijo in veliko srce, tako sem čutila jaz pa sploh nisem kakšen njegov fan, Drnovšek pa… sej pravim, mene ni z ničemer prepričal pa čeprav je bil prezident.

Maš prav.

Zelo res je kar si napisala. Bil je resnično dober človek po srcu.

Bo čas pokazal, koliko je bil kvaliteten, in koliko je bil moderen.

Če se ga bo poslušalo, tako kot se Morrisona in Janisko še danes, po 37 letih…je bil dober.

hihi…ja kdo po tvoje, bi pa sploh lahko bil? Werner? Lepi Dasa?
Malo heca..ma se načeloma strinjam s teboj, tudi ko praviš, da nismo neke najstnice in to! Prav imaš..ne kričim pred TV, ne cepetam, ko ga zagledam, priznam pa, da niti slučajno nisem ravnodušna in hja, kar precej sem jokala za njim! In še vedno, roko na srce…zelo!
Makedonija pa predobro ve, kaj je izgubila…ljubil je svojo državo, kar je vedno znova tudi iskreno pokazal in glede na to, da imajo resnično en kup političnih problemov, se bojujejo tudi z revščino in še marsičem, so mogoče v njemu resnično videli tisto nekaj več! Ker jih je potegnil iz neke sivine, jih spet naredil na nek način prepoznavne tudi v svetu…Pa dokazal, da se marsikaj da…niso imeli veliko, zelo malo pravzaprav, a imeli so eden drugega in veliko ljubezni…in da ni nujno, da si bogato dete, da priguraš tako daleč. Volja in ljubezen do tistega, kar počneš, je pot do uspeha!
Mogoče se res potrebovali kaj takega, a resnica je, da je bil nekaj posebnega, pa obračaš tako ali drugače!
A to je seveda moje mnenje (pa glede na vse skupaj mnenje tisočev), vsak ima pravico do svojega mnenja![/quote]

Se podpišem.

Izgleda, da le srčni ljudje (in teh je danes zelo malo) čutimo nekaj izjemnega, ko se spomnimo na Tošeta.
Taki ljudje, kot je bil Toše je izredno malo, če sploh so.
Stara sem 42 let in ni me sram, ker žalujem za Tošem. Za njim žalujem tako, kot sem žalovala za mamo, očetom…vedno žalujem in bom žalovala za
najboljšimi.
Dobrega človeka začutim na daleč in Toše je bil dober človek, nekonflikten, pomagal je sočloveku, bil je preprost od začetka do konca, ni ga pokvaril denar, ki ga je delil, ni ga pokvarila slava, vzel si je čas za male ljudi. In vse to ga je naredilo ANGELA.

New Report

Close