Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Šlampadinke na Oprah – zdaj! :)

Šlampadinke na Oprah – zdaj! :)

Če koga zanima, zdaj bo na htv1 Oprah na temo Shlampadinka makeovers :)) (hehe, le kje so našli izraz, najbrž pri nas, Slovanih – a smo me šlampadinke?? :))) – no, govora bo o tem, kako naj bi ženske tudi doma oz. v prostem času bile urejene, ne pa v nekih razvlečenih trenerkah ali starih kavbojkah…

Hvala za info; grem gledat. :))

… skratka, tudi doma je treba bit seksipilen, saj nikoli ne veš, kakšen poštar danes pozvoni… :)))))

hehe……..kaj pa, če ga kar v spalni srajčki počakam? to velja? :)))

Aja, še opozorilo ne oprah na POP, ki je tudi pravkar, ampak na HTV, da se ne bo katera zmotila! 🙂

ja, ampak mora bit seksi spalna srajčka, ne kaka z Lidla ali Spara… :)))

Sexi ja, itak; taka prozorna. hahaha; da deda kuj vrže. Jao……….hahaha.

Če pa še ni! Ob kolkih se zaćne?

evo, evo, zdaj bo, malo potrpljenja! :))) – ob 11:10 na HTV1! (sem se pa prej malo zmotila, sem imela v mislih uro od Oprah na PopTv, tam pa začne 10:50, zato sem napisala “zdaj”) – no, evo, zdaj pa bo, čez par minut, so že reklame!

uf, madona, jaz sem očitno tudi šlampadinka, ker sem v isti trenerki kot včeraj!! :))) A to je tudi treba menjat vsak dan?? (kot brisače???) :))))

PA ŠE VPRAŠANJE ZA VAS: A STE ŠLAMPADINKE ALI NISTE? :))

Nisem gledala Oprah, lahko pa povem nekaj na podlagi lastnih izkusenj.

Trenutno sem ze en cas doma. V zacetku je bilo poletje in sem bila tudi doma urejena, ne tako kot za v sluzbo, ampak urejena. Potem se je ohladilo, kurili se niso in sem zacela nas evlacit vse zivo, pa se navelicana sem bila tega da sem doma in mi je bilo vseeno, kako sem oblecena, nosila sem majce in trenirke od mulca – tiste, ki so njemu premajhne.
Potem pa je prislo obdobje hude navelicanosti, nic vec se mi ni dalo, zdelo se mi je, da cel dan gonim metlo in kuhalnico, totalen poden. E, pa sem si lepo najprej naredila eno dolgo kopel, si potem zmanikirala nohte, polakirala, uredila frizuro in se odlocila, da ne oblacim vec mulcevih majc, ampak samo svoje lepe trenirke in majcke in zgornje dele trenirk in pisane stumfke. Vglavnem, tudi v trenirki lahko dobro zgledam in se potem tudi pocutim bolje.
Tako da zdaj sem pa res ze precej dolgo doma, sem urejena in nic vec navelicana. Urejenost pomaga.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ja, se strinjam, saj v tem je poanta! Človek se takoj bolje počuti, če je tudi zase urejen, doma. Pa ni treba nekih dragih oblačil, že kaka malo lepša trenerkica je bolje, kot nič. Če pa si doma v razvlečenih, celo strganih oblačilih ali barvah, ki jih ne maraš, se tudi počutiš temu ustrezno, zanemarjen, neprivlačen…

se strinjam, tudi doma moraš biti urejen, zakaj, zaradi lastnega počutja..in le kdo hudiča dons še nosi šlamapste oblačila, razvlečene trenirke, pižame… danes so oblačila za prosti čas tako lepa, da bi z njim skoraj lahko šli celo v službo, torej biti urejen tudi doma res ni težko..ljubka majčka, hlače ala joging varianta in si šik in še več, zelo seksi, če merkaš da nisi ves razvlečen od prenažrtja hrane in nič miganja seveda;))
sam ne zdaj skup metat urejen kot da si našmiran z kilo pudra in v petkah po bajti…

meni se zdi, da ogromno naredi urejena frizura. sveže postrižena, sveže pobarvana, to dela čudeže.

New Report

Close