Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Pesmi – kje jih lahko poslušam?

Pesmi – kje jih lahko poslušam?

A kdo ve za kakšno stran na netu, kjer lahko slišim pesmi? Mogoče kakšne lestvice pa da lahko tud poslušam… Rada bi si posnela kakšen cd po mojih željah…
Hvala!

Si poskusila na spletnih straneh radiev? Sicer pa, če nimajo opcije poslušanja, poišči komad na youtube in poslušaj.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Na tej strani lahko slišiš vse:

Kul. hvala

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Poznam eno ful dobro stran za muziko in sicer:www.radiodeejay.si
Muziko lahko poslušaš v živo, ker je ubistvu internetni radio, lahko poslušaš pa tudi oddaje, mixe in podobno…
Meni je ful všeč in jo obiskujem vsak dan, gor maš pa še novice, galerije, forum,…
Pejte pogledat me zanima vaš komentar, upam da sem bila v pomoč??
lp

Jaz pa na Last FM visim. Gor je … vse.
Vtipkaš en band, ki ti je kul, potem pa ti predvaja tudi kakšne sorodne stvari. Pa res je ogroooomna baza muzike.

New Report

Close