Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Skladbe za tek

Skladbe za tek

Pred mesecem ali dvema je nekdo (mislim, da Žogica, lahko pa da se motim) spraševala za spisek skladb za tek, pa je bila potem “preusmerjena” na drug forum.

Pa me zanima, kje bi lahko dobila link do tega posta oz do spiska teh skladb

Hvala

Wtf?
Mislim, ženska, poslušaj med lavfom kar ti takrat paše, no!
Al pa sem jaz tako ozadaj, da se ne držim top lestvice tekaških skladb.

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=9319&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ne moreš verjet, ravno jih čekiram…

Nisem vedel, da delajo prav posebej glasbo za tek. Jaz sem pa vedno poslušal kar je meni pasalo, joj, da bi to vedel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

najboljša “skladba”, ki jo lahko poslušaš med tekom je tvoje telo. in po možnosti tečeš še nekje v naravi….. ne rabiš prav nobene glasbe.

offtopic: ste mogoče brale(i) v zadnjem Dnevniku tekača kaj vse se dogaja z našim telesom med tekom? bolj zanimivo prebrati kak tak članek, kot pa iskati “skladbe za tek”.

pa dober tek.

Joj, meni pa nobena pesem iz seznama ni všeč. Ali je poslušanje te glasbe obvezno? Upam, da me ne bo nihče od tekačev grdo gledal, ker med tekom nimam vtaknjenih slušalk v ušesa in zato nisem IN!

Kateri dnevnik tekača misliš?V “Poletu”?
Hvala.

Na tem linku si lahko odpreš Dnevnike tekača.

http://med.over.net/forum5/read.php?34,4760357

in

http://med.over.net/forum5/read.php?34,4748986

Vsak naj teče, kakor mu paše, eni poleg poslušamo glasbo in nam je kul, drugi pa svoje telo in vam je kul.

Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??

Pusti ljudi pri miru, eni radi tečejo z glasbo – SO WHAT!? Kaj ima to zveze s tabo?? A si tako uboga na duhu, da si moraš dvignit ego s tem, da pamet soliš drugim?

Samo da se ven mečete, eni, joj, kar slabo mi rata.

Live and let live – samo najprej moraš imeti svoj life, potem te življenja drugih ne zanimajo in se ne vtikuješ v vse, kar leze in gre.

Hvala.To poznam,sem mislila,da je kaj novega,pa mi je “uteklo”…
LP

Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??

Pusti ljudi pri miru, eni radi tečejo z glasbo – SO WHAT!? Kaj ima to zveze s tabo?? A si tako uboga na duhu, da si moraš dvignit ego s tem, da pamet soliš drugim?

Samo da se ven mečete, eni, joj, kar slabo mi rata.

Live and let live – samo najprej moraš imeti svoj life, potem te življenja drugih ne zanimajo in se ne vtikuješ v vse, kar leze in gre.[/quote]

a tebe že dooooooooooolg nobeden ni….. al samo luna trka? saj vem,ja, hudo je.

btw: napisala sem samo MOJE mnenje. menda imam to pravico, a ne!

Pa kaj moraš težit, majko mila, pa kaj je enim??[/quote]

Kaj je s tabo, se človek vpraša?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tina Turner – Simply the best 😀

Jaz najraj poslušam kake živahne, da sem pol še sama bolj živahna in z veliko poskočne energije.

New Report

Close