Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Canon S5 ali SX 100

Canon S5 ali SX 100

Za katerega od omenjenih bi se odločili. Na izbiro sta le ta dva, ostale možnosti in znamke ne obstajajo – nam bodo starega S1 zamenjali z enim od teh dveh.

Hvala za odgovore.

sx 100 je ena čudna vmesna postaja do SLR, v bistvu je pa daleč zadaj. Za manj kot 300 eur dobiš že Nikon SLR. S5 sem imel sam in sem ga prodal, ker mi ni bil dost zanimiv, pa še krava je za nosit.

Lenchi, a mi lahko samo zaupaš kam ste nesli fotkič? Imam namreč isto težavo, pa ne vem a lahko nesem kar kamorkoli ali kako?

hvala, pa srečno pri izbiri in naj vam tokrat fotkič bolje služi:)

Fotoaparat smo dali v popravilo v 3A – pooblaščen canonov servis. Ker nadomestnega dela ni več, nam bodo zamenjali aparat z enim od zgoraj omenjenih. Mislim, da bo kar S5.

kaj pa vam je šlo? optika ali kaj drugega? kot vem je tale 3A bolj v slabi luči…

Ja, šlo je nekaj na optiki, nek pretvornik in ga menda ne morejo več dobiti in so ponudili nov aparat.
So se pa na ekranu pojavile navpične barvne črte, ko pa si slikal, pa je kar en zmazek nastal.

hvala Lenchi, pri meni je pa lcd črn:((bom probala če mi tudi zamenjajo.

Sem danes odnesla v 3A, čez kak teden dobim info ali zamenjajo, drugače pa jih prijavim na Canon, sme preverila na Canon strani in je potrjena ta napaka za menjavo ali popravilo če so rezervni deli…

Črn LCD pomeni da je šla optika.

New Report

Close