Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dr. House, zakaj danes ne??

dr. House, zakaj danes ne??

a mi ve kdo povedat, zakaj ga danes zvečer ni na sporedu na POP tv?? Sem si hotela dat snemat, gledam spored v Stopu in ni ga!! Saj menda ni konec sezone?? Glih je zanimivo ratalo, ko je Cameronka predlagala Chase- u , da bi sexala:) Skratka, nek film je na sporedu. Saj še ni fuzbal?? Ja porkaduš, no!!??

če predvajajo šele del, ko sta ta mlada dva začela šmirat, pol definitivno še ni konc sezone

Ja, še nekej delov bi moralo bit v tej sezoni, sigurno, vsaj na HTV2 so jih predvajali.

Madonca tudi drug teden ni na sporedu. Ubistvu tudi druge dni ne, pa tudi na A kanalu ne 🙁

a dej no…. a res ga ni…jaz sem se pa že veselila da bom gledala zvečer… dammmm 🙂

pa še ti svojmu predlagaj, da bi sexala

glej RTL ob 21.15

ne morem gledat, ker ne lovi, imamo upc telemach in skoraj nič ne lovi…naj gredo nekam…

lp.

Ja, res so nehali pri 14. epizodi (vseh skupaj je mislim da 22). Mogoče jih bomo dočakali jeseni, ali pa naslednje leto….

naj grejo u pm na tem popu, prav res!!! kr tko meni nič tebi nič, sredi sezone nehajo!!

V Vikendu, ali pa v Stopu, ne vem več točno, piše, da nadaljujejo jeseni. Ko bodo odvrtel to sezono, bo takoj nova, ki pa je krajša zaradi stavke scenaristov v ZDA.

Ja za danes so bile napovedane temperature do 30 stopinj, to pa za popovce očitno pomeni, da je poletje tu, in so predvajanje Housa ustavili:)

Tud jst imam UPC Telemach,pa mi “lovi” genialno vse !

Razmišljaj. Naslednja sezona je krajša, ne zaradi Popa, zaradi scenaristov v Ameriki. Kaj se Popu bolj splača? Zdaj vrteti serijo v poletje. Naslednjo sezono pa končati decembra, ker pač več serij ni. Ali zdaj prekiniti in iz obeh sezon imeti dovolj za celo leto.

Smrk, smrk!

a da ga ni?

meni se tedni vrtijo od torka do torka!!!!!!

kako bom pa sedaj peglala!!!!!!???????????

porkaš!

mejdun!

porkamotorka!

pašekejbisenašlo!

Razmišljaj. Naslednja sezona je krajša, ne zaradi Popa, zaradi scenaristov v Ameriki. Kaj se Popu bolj splača? Zdaj vrteti serijo v poletje. Naslednjo sezono pa končati decembra, ker pač več serij ni. Ali zdaj prekiniti in iz obeh sezon imeti dovolj za celo leto.[/quote]

pa koja ti je to logika?
ker je malo bolj toplo, ni treba predvajat nič več novega in lahko samo še vse oddaje recikliraš al kaj?

ker za celo leto itak ne spravijo skupaj. točno za pol.

Tudi v Ameriki je tako, draga moja. Nova sezona se začne predvajati oktobra in se konča tam maja, najkasneje junija. Ste kdaj razmišljale, zakaj imajo serije po 24 epizod po sezoni? In ne čez 50??? Najboljše in udarne stvari se ne vrtijo julija, ko je pol folka na dopustu.

Mogoče bi malo več o tej logiki vedela, če bi bila zaposlena na televiziji in bi od te logike morala živeti in dajati plače ljudem.

Te zadeve stanejo. Se vam niti sanja ne, koliko. In ni samo nakup ene epizode. Je tisti, ki zadevo posname. Tisti, ki jo da prevajalcu. Prevajalec. Lektor. Tisti, ki jo tehtnično obdela. Tisti, ki vpiše kode v računalnik, kako se bo vrtelo. Tisti, ki dela v master controlu in to spusti v program. Tisti, ki to epizoda trži. Tisti, ki vsem tem obračuna plače. Potem pa ne plačaš samo njih, ampak za vsakega od njih še enkrat toliko državi. Potem računaj, ali se splača zadevo vrteti takrat, ko ni veliko reklam. S tem, da sem izpustila še veliko folka, ki imajo opraviti s to eno epizodo, ampak teh se spomnim napamet.

bi rekla, da je v ameriki tako, ker si ne morejo fizično privoščiti toliko snemanja. scenaristi, režiserji, igralci… tud imajo dopust. čez poletje dajo na spored druge showe, ampak originalne, ne re-rune.
kolikor sem pogledala na abc, začnejo junija premierno predvajat cel kup novih showov.

na pop-u (no, na vseh slo tv-jih) pač greste junija v hibernacijo, tričetrt ljudi date na borzo, da jih ni treba plačevat. edina škoda je, da še novic ne morete reciklirat, pa bi bili na konju za tri mesece.

ker tistim

očitno te tri mesece ni treba ne delat, ne jest… so na borzi al pa se že nekak znajdejo po svoje. za prevajalce to še kupim, za enga, ki pri vas sedi za računalnikom in tipka kakšne kode not, pa ravno ne.

Veš, jaz celo poletje delam in na počitnice ponavadi hodim maja in oktobra. Sicer pa naša dva kanala nista edino, kar lovijo vaši sprejemniki. Če mislite, da je kje boljši program, lahko vedno preklopite. Jaz ne gledam televizije in nimam nobenih težav. Trenutno pa po službeni dolžnosti gledam nekaj, o čemer boste ve septembra tukaj na veliko razpravljale. 🙂

hehehehe
ti se hvališ s tem, da vidiš nekaj, kar pop še ni objavil:)))

jaz samo komentiram idiotizem mišljenja, da poleti lahko pošlješ programsko shemo na dopust in pogrevaš stare stvari. dejansko mi jih pač ni treba gledat in jih tudi ne. zakaj bi čakala, da pop blagovoli objavit tretjo sezono hausa v celem, če sem lahko videla že čisto celo četrto v približno isti kvaliteti? v končni fazi je tv na slabšem, ker izgubi še tisto malo gledalcev, ki bi jih mogoče imel.

hvala bogu za piratstvo in dejstvo, da sama izbiram, kar hočem gledat, točno takrat, ko imam čas in voljo za to.

Oh, Ariadne, od kje ti pa to, da gre kdorkoli na borzo? Ta kader je v večini redno zaposlen (razen prevajalcev, ki imajo itak preveč dela). Verjemi, da zato, ker gledalci nimate poleti kaj gledati, nihče ne strada. :)))

Hej!

Citiram revijo Stop (21. 5., str. 42): “Na POP TV so pravkar prekinili tretjo sezono serije Zdravnikova vest, nadaljevala se bo jeseni, takoj pa ji bo sledila še četrta sezona, ki je zaradi stavke scenaristov za polovico krajša.”

Lp & komaj že čakamo jesen, kajne?

no, razlaga zgoraj je bila, da je lansiranje novih nadaljevank poleti predrago, saj je treba plačat vso to čudo od ljudi, ki imajo delo samo s tem, da predvajajo še nikoli predvajane nadaljevanke.

iz tega lahko sklepaš, da jih v primeru, da novih nadaljevank ne predvajaš, ni treba plačevat.

Ne, iz tega lahko sklepaš, da so poleti na dopustu ali pa delajo material za september.

Ma ne vem, men je pa nekako logično, da na poletje te dobre stvari umaknejo – če pogedam mojo družino – pred deseto zvečer sploh ne prideva do TV – povsem drugače je pozimi, ko ni na vrtu niti dela, niti ne moreš biti z otroki zunaj, ker je tema in mraz. Se je pa že zgodilo, da soo kje kaj dobrega vrteli tudi poleti in potem je bila cela panika, če smo pozabili posneti..
Upam pa, da bomo jeseni dočakali tudi gospodinje, ki jih pa res že dolgo ni.

New Report

Close