Najdi forum

Trenja

NORO, KAKO ZABAVNO:)

Kaj pravite?

Domicelj – zakon, človek ki premore zdravo pamet
Uršič – nakladač, ga poznam in mi je noro anti
Gotarca – za bruhat, reva Brigita ji non stop kaže hrbet
Rebeka – fejst punca, res je naredila vse kar je lahko, a skladba žal ni bila nek presežek
Dujmič – itak profi
Sanja – ????????????? zakaj je tam…kaj je ona…groza no, punca se je slekla za plejboj in zdej je pevka…katastrofa
-Jeklinka – nej gre že v penzijo, aja je že…pol nej da pa mir
-ostali – zakaj so že tam?

Ja, zabavno in končno je Slak malo manj živčen in napet.
Je gledljivo in sproščujoče.
Sicer je pa pol ljudi tam preveč.
Rebeka res ni neka pevka, je pa sposobna ženska, a s tako pesmijo tudi ne vem kaka pevka ne bi prišla v finale. Pač nič posebnega. Mi je pa Rebeka kot človek boj všeč kot Gotarjeva, glas gor ali pa dol.

Sej zdej bo Domicelj nekej pogrunatl, da bomo drugo leto zmagali:-)
Pa tale Sanja…ajoj…

samo še Slavoj Žižek in Damjan Murko manjkata pa bi bilo veselje popolno 🙂

Meni je drugač Domicelj grozno antipatičen, ampak danes sem se strinjala z njim 100%. Sploh tista z Brigito in Wernerjem je bila dobra :)))))))

Jeklinko pa rada poslušam. Meni je hecna, pa še prav ima.

najbolje je bilo, ko so razkrili rezultate, pa je una blondinka takoj v jok
🙂

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Rebekin zaključek okrog prijateljev, predvsem Domiclja, mi je bil svetoven, pa okrog onih petih Srbov tudi. Meni je ta punca dobra, ni kaj.

Rebeka mi je zakon. Punca pove kaj misli in niti malo ne ovinkari. Mislim, da je svoje delo v Beogradu opravila 110% in ji nimamo kaj očitati. DObro je odgovarjala in ja, vsi so lahko pametni kaj bi morali tja poslati….ma brez zveze. Me je pa močno razočarala Gotarjeva, saj je dobra pevka, ampak roko na srce, tudi njena pesem, vsaj po moje, niti najmanj ne sodi na evrosong, pa kljub temu, da se je uvrstila v finale! Rebeka, samo čestitke!

meni je pa Rebeka kr neki, ful je bila nastrojena proti vsem. Pa saj ni nihče njej nič očital, eni so pa imeli jajca priznat da je bila pesem za nič. Ona pa 100 x ponavlja da je dala vse od sebe. Je mater, saj so vsi do sedaj dali vse od sebe.

Zakaj se ne more sprijazniti, da je pač zgubila. Enostavno ni prepričala ljudi. Verjamem, da je naredila vse, kar je pač ona znala, samo to očitno ni dovolj. Drugi so bili boljši. A je to tako težko spregledati. Brez drame, brez spletk, brez kuhinje.

Ona si pač želi biti na odru in peti. V redu. In ona je sama sebi všeč. Tudi v redu. Ampak večini pač ni. In bo pač morala sprejeti direktno dejstvo. Če je že ona rada direktna, naj tudi drugim pusti, da ji direktno povedo, kje ji je mesto. In so ji povedali.

Do včeraj sem Rebeko rada gledala in se smehljala ob njenih prenapetostnih
besedah in dejanjih. Včeraj se je pa razgalila, da se ji gre samo za to, da bo njej posel še naprej laufal, da bo še naprej na očeh naroda magari s hišo ali koncerti itd.itd. Pred nekaj dnevi sem gledala posnetek nekega njenega nastopa – koncerta:(( po TV, menda na TV Pika ali kje pa nisem mogla verjeti! Groza od petja, nastopala je bosonoga, skuštrana , prepotena..Petje pa živa groza! Ljudi v dvorani ne neprestano spodbujala ajde gremo in ploskala..Če je to petje, če je to “koncert”- hvala lepa! In me ne čudi, da je na Evrosongu odletela že prvi dan! S takim “vse od sebe” naj zabava kar samo sebe.

V Beogradu so navduseni nad Rebeko.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ja, tistih 5.

Ja, tistih 5.[/quote]

Ti se kar smej, ampak casopisi pisejo o njej in jo hvalijo.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

New Report

Close