Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Majhni smo in nihče nas ne mara!!!

Majhni smo in nihče nas ne mara!!!

Se je že začelo. Majhni smo in nihče nas ne mara – po forumu.

A res ne premoremo toliko samokritike, da bi si priznali, da smo poslali tja slabo pesem in pevko, ki nima najboljšega glasu? Gotovo se je potrudila in korektno opravila svoj nastop, ampak njen domet kot pevke je omejen. In imela je slabo pesem.

To nima zveze z našo majhnostjo. In kdo nas zdaj spet ne mara?

Super osovraženi Srbi so lani zmagali. Ne mi rečt, da nas Evropa sovraži bolj kot Srbe?!?

You never know…

Glede na to, da se glasuje po telefonu, je čisto normalno, da mi ne moremo priti daleč. Pa dobra pesem gor ali dol.

Srbi in njihova diaspora, ki je ogromna, je pa močan faktor.

Realna slika bo, ko bodo naredili tako, da lahko ena tel številka da en glas.

Res da Rebekina pesem ni bila nevem kaj. Ampak ko sem poslušala druge, sem pričakovala, da se uvrsti v finale.

Od kje ti ideja, da Evropa sovraži Srbe?

Pojdi gledat, kako so lani Srbi zmagali. Ne, diaspora za zmago ni dovolj. Za osmo mesto gotovo, za zmago ne. Ker so glasove pobirali od povsod.

Sprijaznite se, da slovenske glasbene mojstrovine Evropi niso všeč.

Z izjemo Nuše Derende, ki jo tisti ta pravi feni Evrovizije po Evropi še danes častijo in menijo, da si je tisto leto ona zaslužila zmago.

Iz čiste ljubezni jih je tri mesece tolkla z bombami.

Pustimo politiko.

Gre za cmerjenje, da smo mi Slovenci tako zelo majhni in še ne marajo nas.

Namesto da bi rekli – slaba pesem.

No, meni je bila pa Švajgerca tudi dobra, pa obe z Nušo sta ful majhni. Mogoče je pa Rebeka prevelika? Morda je pa štos v majhni pevki, ne majhni državi.

a irski puran ali pa poljska vešča, a taki so pa imeli glas. Ali pa vreščeča Azerbejđanca in izraelski pevec. Rebeka je imela normalen nastop, normalno oblečena, koreografija odlična , energičen in samozavesten nastop,…Po tistem kar smo videli, bi se morala uvrstiti v finale, če bi bila še tako slaba, ker so bili drugi OBUPNI. Samo poglejte bosance-sej ne moreš verjet, ali pa finci,,…

Dejstvo je to, da smo majhni.

pesem bi lahko bila boljša prav tako tudi izvedba, v primerjavi z ostalimi, pa bi morali iti naprej.

Torej, če pesem in univerzalna, gremo mi težko naprej. To je dejstvo, Karoli je danes zjutraj rekel, če bi TV ugasnili, potem bi bilo vse drugače.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pomemben faktor za zmago je tudi, da si gej ali pa njihov simpatizer. Lanskoletna zmagovalka se vsakodnevno brije??

Izraelski pevec je imel meni noro dober glas.

Naj napišem, da nisem gledala. Da je vse, kar sem videla, posnetek na youtubu in na podlagi tega lahko rečem samo – sorči, not good enough.

Se čisto strinjam s tabo.

Za v bodoče pa bi bilo treba premisliti, na kakšen način bi izbrali izvajalca in pesem, ki bi dostojno predstavljala Slovenijo.

Rebeka se je res maksimalno potrudila, ampak to še daleč ni dovolj. Pesem je slaba, najhuje pa je, da se je njenega glasu kljub back vokalom komaj kaj slišalo, tako švoh glasek je deloval. Ampak kot rečeno, pesem je slaba, kot pač vsako leto in ne vem, kdaj se bomo nehali siliti na Eurosong, saj smo zmeraj na koncu.

Zdaj poslušajte, kakšen vokal je Srbija poslala na to Evrovizijo:

http://www.youtube.com/watch?v=cEBCjnDyzjo&feature=related

V primerjavi z njo Rebeka cvili.

smo že slišali. In kaj sedaj? Lobiraš pri nas, da glasujemo za vašo pesem? Naj živi dijaspora!

Ni nobene potrebe za lobiranje.

Slovenija bo Srbiji dala 12 točk in v to sem 99,9%.

Dilema bi obstajala, če bi Hrvaška imela dobro pesem. Ampak je nima.

Mimogrede, medtem ko se vi fajtate med seboj, pri nas velja CCCC.

Če veš, kaj to pomeni, ti je vse jasno.

Saj sploh ne potrebujemo drugih slišati, da vemo, da Rebeka ne zna pet. Nima ne pesmi, ne glasu. Kako naj gremo potem naprej.

Če bi cigane poslali naprej, bi bilo gotovo bolje.

Ah, Rebeka cvili v primerjavi s še marsikom drugim. :)))

SPloh pa gre pri Evrosongu (tudi) za to, da si drugačen, da si nekaj posebnega. In ja, Irci, Bosanci, Azerbajdžanci so bili nekaj posebnega. Take lajne, kot jih naši pošiljajo vsako leto, so se na Evroviziji vrtele pred 15 leti. In komad od Rebeke je tak, da ga pozabiš takoj, ko na oder stopi naslednji tekmovalec.

Eh, nebeski narod…saj vidiš kam je vse skupaj pripeljalo. Še dobro! Kdo se pri nas fajta?

Ne, CCCC nima nobene zveze z nebeškim narodom. CCCC pomeni SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA, kar pomeni, da držimo skupaj. Brez skrbi bomo v soboto poslali dovolj glasov. Jaz lani nisem mogla niti enega, ker mi Simobil niti enega ni spustil čez, čeprav sem se matrala deset minut, ampak na srečo je vse bilo, kot je moralo biti. Mi je pa fant, načistokrvnejši Slovenec, moral odpreti šampanjec, ko smo zmagali.

ok, ok, saj mi ni treba sedaj svoje zgodbe razlagat. No, če že čutiš potrebo…potem pa le.

Lansko leto smo imeli na Evrosongu najlepši glas pa ni šlo..
Pomirite se vsi skupaj – ni nam pač usojeno. Lepo je pa sodelovati in to je to.

Lansko leto smo imeli na Evrosongu najlepši glas pa ni šlo..
Pomirite se vsi skupaj – ni nam pač usojeno. Lepo je pa sodelovati in to je to.[/quote]

Lani smo res imeli izjemno lep glas. In tudi ne slabo pesem. Prišli smo dlje kot letos. Še z malo boljšo pesmijo bi še dlje. Glas je bil prelep.

New Report

Close