Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija rebeka, smo sli naprej???

rebeka, smo sli naprej???

kaj zdaj smo sli naprej ali ne???

Ne.

Glede na komentarje, ki sem jih slišala med vožnjo v službo po radiu, ne.

Ne. In pošteno je tako.

Djevojka sa sela se vrača na selo:).

Seveda, da ne.

Ma lepo te prosim? A si to pričakovala? :)))

mislim da glede na konkurenco ki jo je včeraj imela bi morala iti ona naprej. vsaj pet od teh ki grejo v finale je čisti šrot.

Se podpišem pod to 🙂

Se podpišem pod to :)[/quote]

Jaz tudi! Po tistih treh osebkih, ki so mahali s panoji in zastavami, me je kar minilo! Ta evrosong je vse bolj podoben pustnemu sprevodu.

S tako pevko in tako pesmijo nismo imeli najmanjše šanse. Njen ksiht in njeno štuljenje vsepovsod pač ni dovolj.

Ampak v primerjavi z BIH je bil Rebeka kar OK. Samo ne mi govorit, da je šla Bih naprej zaradi dobre pesmi!! Bosančkov je ogromno po drugih državah Evrope, zato so tudi na veliko glasovali, če jim je bil komad všeč ali ne.

Je pa res, da je bil vsaj zame njen nastop slabši kot na Emi, da ne govorim o obupnem scenskem nastopu. Naličena je bila zelo slabo oz. premalo napadalno za sceno, kot bi jo nekdo posul z moko, vsa bledična,… skratka, se ne čudim, čeprav v primerjavi z nekaterimi ostalimi, ki so se uvrstili v finale, je bila pa še vedno boljša. Tista dva cvileča angela (ne vem iz katere države) sta bila grozna.

Slovenija premalo prispeva v Evrosong, da bi šla kadarkoli naprej….

Čist dobra je bila. Najbrž je bila tistim ki kritizirajo všeč Irska, a ne. Tolk dober pevc, pa dobra pesem. Pa to kar je letos vsaj za zdaj bilo, je pa ena sama žalost. Zato ne vem zakaj naše ne bi bilo zraven.A Bosna pa Azerbedžan sta pa res dobre, al kaj.hahha

New Report

Close