Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Bravo Rebeka !!!

Bravo Rebeka !!!

Karkoli že, všeč vam pesem ali ne, naša je in Rebeka je svoje delo super opravila !!!

Meni na emi v slo sploh ni bila všeč, so mi bili boljši langa. Zdaj pa vidim da sem se motila. Zdaj se mi zdi favoritka za zmago. res dobra pesem in super nastop. Bravo!!!!!

Ravno sem hotela odpreti temo, da ji čestitam, pa si me prehitela. Končno nas je nekdo dostojno zastopal. Čestitam REBEKA! Pa še zelo lepa je bila na sceni. Pa zelo dobra koreografija.

BRAVO REBEKA

Tudi meni je bila zelo všeč, super energija pa moočan aplavz je dobila na koncu! Držim pesti za finale, ji ga res privoščim!

Jst sem glih zdej zgoraj odprla novo temo-te nisem videla.
Tudi meni se je zdela Rebeka ok.

Držim pesti!!!

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

ali lahko kje na netu vidim posnetek, ker sem jo zamudila:(((

Huuudo dooober… super res…

bila je odlična

Resnično – svaka ji čast!!! BRAVO!!!

Se pridružujem čestitkam!!
Dala je vse od sebe. Če teh cirkusantov in vaških posebnežev ne premaga, potem pa res naj vrag vzame evrovizijo in vse skupaj!

Bravo Rebeka! Skoraj sem umrla od dolgega časa tako glupi komadi in izvajalci.Rebeka je vse popestrila. Upam da bo prišla v finale!

Človek skoraj ne more verjeti, da niti enega posta v tej temi ni negativnega!!

Bravo tudi za vse vas, !!!!!

Dobra je bila.

Pojdi na youtube.com in poisci. Posnetki so ze objavljeni.

Od kdaj je Eurosong tekmovanje za nabolj izvirno maškaro?

No zdejle pa da vidmo.
Jst drgač navijam še za Romunijo, ampak prva je pa Rebeka.
In ja, če ne pride naprej, pol vse skupaj ni vredno piškavega oreha.

K vragu…oz. vrag naj vzame !!!

Skoraj nobena, ki mi je bila všeč, ni prišla v finale…

Eh, brez veze. Skor same mrtvaške so šle naprej. Sem bila prepričana, da gre Rebeka naprej.

škoda,mi je žal saj mi je bila odlična!!!

Škoda za Rebeko:(

Smo premajhna državica, da bi glasovali masovno za nas.

Ni kaj……tako pač je.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Res da je dobro “opravila” a ljudje božji, to je za naše uho in ne za uho Evrope, kdaj vam bo že kapnilo????

Na Evrosong bi morali poslati tamburico ali harmoniko, nekaj drugačnega a dokler bodo že na Emi sami luzerji in ljudje brez posluha – ne bo šlo, žal.

Slovenci ne znamo pisati pesmi, še manj jih znamo peti.

Rebeka ni nič kriva.

Naj Joksimović napiše pesem (vse njegove so šle med prve tri), naj se najde en res dober vokal (tudi takšne imamo, so pa redki), potem lahko upamo na rezultat. Dokler bodo Slovenci pisali glasbo in besedila, to nima nobene možnosti. Če smo že kdaj prišli do kakšnega desetega mesta, je to bilo s pesmijo, ki ni imela NIČ slovenskega prizvoka.

Za marsikaj nas je Bog naredil, za pisanje pesmi in snemanje dobrih filmov – NE, NIKOLI.

lunca95, verjetno si ti manekenka proti Rebeki:)))
Ne smeši se prosim te. Kako lahko poveš, da ima konjsko faco. Rebeka je prav luštna punca in ti si LJUBOSUMNA na njo in pika, samo nočeš sama sebi priznati. Kdo je še pošten v tej naši državi?????????
Če nimaš kaj pametnega pisati bodi raje tiho ali pa pojdi spati!!!

Jaz sem bila pa najbolj razočarana nad performansom od Rebeke. Toliko govora o neki kletki, da sem samo zato čakala njen nastop, potem pa…par štang, ki še od daleč niso spominjale na kletko, pa še prehitro je šla ven.
Ah….amaterji smo pa če si priznamo ali ne.

New Report

Close