Gre kdo na Madonnin koncert?
Kam?
Včeraj so bile na netu še karte za Zagreb, danes jih več ni. Ne vem, a je razprodano, al odpovedano. Vsekakor mi je žal, da sem zamudila priložnost. Bom pa verjetno šla v Nemčijo, pa me zanima, če je tu še kakšen, ki ima namen iti na katerega od njenih koncertov.
LP
http://www.worldticketshop.com/concerts/madonna_tickets
Kitty, vse se da, če se hoče. Jaz sem tudi zavoljo dojenčice omejena, ampak tole bom pa vseeno izkoristila. Tam nekje od 12 leta sanjam o obisku njenega koncerta in zdaj sem čist evforična. 🙂 Tole si bom podarila za 30 let.
Je pa zanimivo, da sem cca. dva tedna nazaj v eni debati rekla, da samo še Madonnin koncert doživim v živo, potem pa lahko srečna umrem. Zajebancija pač. 🙂 Prejšnji teden pa me moj kliče, da grem lahko na koncert v Zagreb, haha. Sem misla, da bom dol padla. :))
LP
Eeeeeeeee, finance. Ja, ma saj jaz tudi ne blestim. Ampak saj bo regres. :)) Se hecam. Ma, tole mi je res v srcu, tko, da mi je vredno dati toliko. Čeprav so karte res zasoljene. Ampak drugega ni bilo za pričakovati. Joj, komaj čakaaaaaaaaaaam!!! :))
ja drage moje, da se malo pohvalim. Sem bila na njenem koncertu v Rimu leta 2006 in vam povem, da takoj ko bodo karte v prodaji grem spet. Tako kot je napisala Žogica Nogica, sem tudi jaz mojemu rekla, da lahko potem kar umrem. Peljal me je mož za 30. let in glede na to, da on ni fen Madonne je rekel, da ima fenomenalen koncert. Naslednjič gre z mano hčerka.
Lep pozdrav vsem skupaj in se vidimo na Madonni.