Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija BB-marcelo v spovednici

BB-marcelo v spovednici

Kaj je včeraj v spovednici povedal Marcelo?

OMG eni ste pa res obsedeni s tem BB. Sem mislila da to večinoma gledajo 12 in 13 letniki, glede na komentarje na BB strani… Ampak očitno temu ni tako, glede na to, da sem na forumu “staršev”… ojoj

haha sebe poglej, ko tako obsedeno odpiraš teme o BB

In glede na to da nobena ne gleda BB, pa glede na to da vsi to kritizirate, pa glede na to res nevem zakaj je največ ogledov prav pri BB, glede na to,da se vse še vedno zgražate in moralizirate.Vse hočete vedet, ampak glede na to da ne gledate,ste pa firbčne, ne.In glede na to,da ste firbčne, vam ne povem kaj je rekel Marcelo v spovednici, pa se jebite in rastite.

Bravo za “in glede na to”

Lepo nedeljo vsem!

to je kategorija ljudi, ki gleda bb

Posluš aine, sem točno vedela, da se boste zgražal nad tem. KO spodaj Mavrični napiše: ste me že zafukal sem kupil 10 šokoladk”, sledijo posti: haha mavrični, ti si car”.Smo te zafukal”. In to mavrični, ki skoz nekaj pesni, pa kaj vem kaj še. Torej ko pa ena reče jebite se in rastite, je pa že totalna beda. Evo še enkrat vam rečem jebite se in rastite, ker ste največje licemerstvo, ki sem ga kdaj srečala.Dec može, baba ne može. Kretenka.

Dej, no. Vsaj men povej, mene pa zanima kaj je rekel.

Marcelo že dva dneva ne ve, kam bi se dal 🙁 Kar v spalnici leži..pa z nobenim se ne meni dosti.

Spovednico bodo pa verjetno zvečer pokazali 🙂 in se definitivno strinjam z “in glede na to” !!!!

Ja, sej se jest tud. Ampak mene “komentarji” takih in drugacnih kao puritank sploh ne zanimajo in ne ganejo. Pač gledam BB in cetudi imam zato IQ pod povprečjem, nič zato, ker se v svoji kozi čist dobr počutim..Se še beremo.

New Report

Close