Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija sedma nebesa

sedma nebesa

a kdo gleda to v ponedeljkih? Včasih se mi je to zdela kr fletna nadaljevanka (no mal preveč pocukrana, ker v popolne družine ne verjamem) sam mi je blo faj, da vsaj nekaj, kjer ni streljanja, dirk z avtomobili…
skratka, zdj sem gledala ene dvakrat se mi pa zdi da je ful čudno vse skupaj. Otrok je samo še en, tista Lucy k mi je grozno antipatična… A se vam tut zdi da je zdaj zanič?

Meni nikoli ni bilo kaj všeč, zdaj pa še manj. Poleg tega mi je čisto mimo v kakšnem terminu vrtijo tole nadaljevanko.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Meni niso všeč, žal. Ena sama sreča jih je, mama ves čas urejena, vsak ki pride lahko kar živi pri njih.

Tita Lucy je pa sploh mimo.

Kuža je ša najboljši.

najbrž se nam zdi čudno zato, ker so otroci zrasli in je res malo drugače. Tudi jaz sem včasih pogledala, zdaj pa ne več. Sploh nisem vedla, da še vrtijo.

Joj, so grozni – sem parkrat gledala med peglanjem, ampak nisem zdržala več kot 10 minut. In sem gledala 3x in v vseh treh delih se je vse dogajalo samo okrog tega, al smejo al ne smejo seksat pred poroko in kar naprej so bile ene, ki so seksale pred poroko “noseče” in kar naprej so organizirali neke poroke za tiste, ki so seksali pred poroko.

Gledam občasno, je še kar ok. Lucy ti ne čudna oz. antipatična, ker se res grozno obnaša, ker je izgubila otroka-dvojčka.

jaz mam tudi takrat na sporedu peglanje:))

New Report

Close