Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija dobitniki viktorjev, halo?

dobitniki viktorjev, halo?

Mislim, saj imam čisto rada Predina, ampak kaj za hudiča je pa on v lanskem letu naredil za viktorja? Na žalost nisem gledala prireditve, ampak teli nominirani glasbeniki so čisto vsako leto isti. Kreslin je imel lansko leto noro dobro ploščo, Perči Lovšin je pa itak razturil s come-back koncerti. Ampak ne, oni dajo Predinu, teh dveh pa niti ne nominirajo?????!!!!!

Kreslin ga je podeljeval, ne dobil.

Kreslin? Njega pa nisem videla…

Verjetno si se zmotila, a ne?!:))

s

Jaz sem sicer spremljala le z enim učem, tako da lahko tudi nimam prav.
Predin je dobil viktorja popularnosti, se pravi, da so ga izglasovali bralci revije Stop.
In tudi meni ni jasno, zakaj.

Gledalka, Arja, preberita, kaj je sploh napisala, noooo…
Tudi sama se ne spomnim kakšnih Predinovih videnejših dosežkov lani in se strinjam s tabo, nč ne štekam.

PREDIN JE ZAKON IN PRAV JE DA JE DOBIL

Predin zakon? Edino kar ima on veze z zakonom je ta, da bi ga morali z zakonom prepovedati:) Ma mi je zoprn, ne morem pomagat.
Marko Potrč – mi ne sede!
Ota Roš – antipatična do nezavesti!

Avantura – super!
New swing – super!

Razen New swinga in Avanture nagrajenci niso po mojem okusu. Predina kar rada poslušam, ko poje, ne pa, ko pljuva po tistih, ki imajo drugačen glasbeni in političen okus.Škoda, da ni viktorja dobil Klemen – za obetavno mlado osebnost. Se mi zdi talentiran in simpatko.

Se strinjam 100%

Meni pa nikoli ne bo jasno da lahko avantura premaga as ti tud not padu? halo no??!! Men je tok antipaticna tista ana, un tip pa šebolj.No ja hvala bogu da so vsaj navigatorja ukinl.

Avantura se ne norčuje iz nikogar in pokaže tiste, ki imajo kaj več jajc in se izkažejo tudi na razlićnih športnih področjih, ne pa da nakladajo v nedogled. Mislim, da ima na mlade pozitiven vpliv, kar pa za Bizovičarja in njegovo oddajo ne morem reči. saj imata tudi izvirne fore, toda kmalu jih imaš dost.Moje mnenje.

Men je pa katastrofa tale avantura. Tud kar se tiče voditelja sta mi ana in tajči (al kaj je že) vajenca za bizovičarja in zrneca.

Kako vam je nekdo lahko tako grd in antipatičen? Saj vam ni nič naredil. Nekdo ki mi ni nič naredil, pa mi res ne rabi biti aut. Če pa bi mi res takop motil pa bi prešaltala pa je.

New Report

Close