Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija joj tale tip Natalije Werboten no

joj tale tip Natalije Werboten no

Ponavadi nimam navade komentirati tule gor folka ampak tale njen tip je pa res totalna kriza. Pa kje je dobila tega Kekca??? Včeraj pri Ladotu in Zrnecu ni znal povedati niti enega stavka, skoraj ust ni odprl. Imela sem občutek, da se bo pomočil… kot, da bi čakal v vrsti na odstrel:). Ko drži kitaro pri njenem nastopu na odru je kot klada, ma ne vem no, kam ženska gleda…

Pa kaj te briga…. če že šimfaš, se vsaj nauči pravilno črkovati njen priimek…..

Daj sliko gor svojega tipa, če ga imaš, pa da vidimo, kakšen je tvoj!

jaz sem ga imela priložnost slišati peti. v živo. glas ima fantastičen in tudi poje dost boljš od nje (samo glasovno mislim, o vsebini pesmi ne bi). za vse ostalo pa ona boljš ve, kako in kaj, ne? kaj nas briga.

Si pomislila, da mogoče je imel tremo? Me zanima, kako bi se ti sproščeno hecala na svoj račun.

Me prav zanima, kakšnega lepotca imaš ti doma …

Ha ha, same kačice, sem vedela, kako boste začele sikat. Moj tip je ful lepši, pametnejši pa še kitaro zna res igrat. Če se tip že privleče na tv pričakuješ, da bo vsaj rekel MU, v nasprotnem primeru naj raje ostane doma:). Pa še nekaj, ne briga me nič, seveda ne, svoje mnenje pa menda lahko povem:).

meni pa se je zdel luštkan.

sto ljudi,sto čudi!

A luštkan, al kaj. Ma ne ga srat,uboga Natalija, ti bi si pa vsaj navidez kaj boljšega zaslužila.Če nastopa po odrih, pač treme ne bi smel imet.Sploh pa mi je vse skupaj čudno. A ste ziher da sta par – kot par? Jaz vedno manj.

Roko na srce, tip ni bil ne po videzu, ne po obnašanju za “v okvir”, kakor ga želi predstaviti Natalija po medijih. Saj ona sama govori, kako da je idealen, krasen in oh in sploh sposoben (očitno tudi premožen, pri 26-od česa? Kitare?)

Čez Natalijo seveda nebi mogli rečt ničesar, ker je punca pametna, lepa in prijetna….očitno pa ima dejansko probleme s fanti(odvisnost)…vsaj glede na to, da je imela prej razmerje z managerjem in je sama priznala, da jo je imel pod nadzorom….sedaj punca pač ponavlja isti vzorec. Očitno je dobila to, kar potrebuje.

Sicer pa dejansko ni naša stvar in važno je, da je ona srečna:)

Le da fanta toliko hvali, se mi ne zdi, ker potem, ko ga pokaže, fant ne zna pokazati vseh teh kvalitet…mogoče gre res samo za tremo, ker Lado in Jurij sta imela nad njim očitno premoč…ampak sem ga gledala tudi v neki kuharski oddaji, kjer sta z Natalijo razkazovala njune družinske kuhinjske užitke…tudi tam bi bilo bolje, če bi Natalija bila sama…

Tudi jaz menim, da tale njen fant ni ravno vzor lepote, pameti ipd. Ampak to je moje mnenje. Seveda imajo vsake oči svojega malarja in zato imam jaz totalno drugačnega moža, Nataliji je pa pač tak tip moških všeč.

Vsak ima pravico do mnenja, vendar vseeno bodimo malo bolj kulturni.

No naj jaz povem svoje mnenje. Bilo mu je nerodno kot pri …. ne vem kje, videlo se je, da je Natalija vajena nastopanja pred kamerami, on sramežljiv, ampak vsi enkrat nekje začnemo in verjemite, vsi smo na začetku na pol posrani. veliko lažje je špilati na poroki, kot pa v živo na TV.

Ker pa sta javni osebi, pa lahko povemo komentar, vendar vseeno v nekem normalnem tonu.
Normalno, da vsem ne bo všeč. Meni je Natalija tudi všeč, tako vizualno kot tudi karakterno, ampak žal jaz z njo ne bi mogel biti nikoli, ker ne bi prenesel tega načina življenja, ki ga ima ona.
Koga pša si ona izbere za sopotnika, pa naj bo lep ali grd, pa je njen problem, ji že ni bistvo zunanji videz, ampak morda notranjost. Ste morad pomislili na to, da punca ni samo lepa ampak tudi inteligentna???

Samo malo več strpnosti na splošno prosim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

A ni Natalija povedala, da ima ta njen fant velikega (pa ne pitona v terariju :P)? Tej ze ni taki sroti 😛

Če pa zdej nismo bile strpne, pol pa nič.Ja maš prav, najbrž vidi bolj v notranjost,ker zunaj. Daj no, javne osebe morajo prenesti tudi kritiko, ne samo hvale. Pa saj ni bila nobena žaljiva.Pa kaj res ne smemo več nič reči, ja ok, potem pa tudi tv, pa časopise ne bomo kupovale. A ni to čvek forum.

Ja pa res no, dobro, verjetno Primožev post leti name. Ampak, da bi bila nestrpna? Samo povedala sem svoje mnenje o nekom, ki je nastopil na tv (sploh ne prvič) in, ki se ima za hudega frajerja, v resnici pa ne zna povedati enega stavka. Pa ne sedaj spet o tremi, če se gre tip managerja in kitarista v spremljevalni ekipi potem ta sramežljivost res ni na mestu. Kaj bi potem morali početi ljudje na ulicah, ki jih recimo “snamejo” za kakšne ankete pa niso še nikoli nastopali v javnih občilih??

za intermezzo …a se vam ne zdi, da je bila na liftingu..?’ Ima kar malo drugačno faco.))

to bo pa od rednega sexa:)

Jaz verjetno tudi ne bi odprla ust, če bi morala na oddajo, pa sem drugače super punca!:))

Mogoče ni tip za tvoj okvir, za v Natalijinega pa je. Njej je krasen in oh in sploh in navsezadnje je pomembno le njeno mnenje, saj je ona z njim, ane?
Si pomislila, da ga ona vidi v drugi luči kot ga ti? Misliš da si ti še komu drugemu za v okvir kot svojemu?

Ste ene kure, res …

Čisto prav imate, lahko ga kritizirate, seveda dajmo tako na lepo, kajti nikomur ni prijetno,d a ga ljudje tako vse počes zasmehujejo.

Naj povem, da sem imal jaz, na čisto vsakem nastopu tremo. Vse pa je odvisno, kako nato izpelješ in kakšna je tematika. Od tega je tudi odvisna reakcija. Mogoče pa m ni bil všeč koncept oddaje, ko sta morala govoriti o sebi in drug drugem. O tem tudi jaz ne bi govoril rad.

Drugače pa ni bilo tako slabo, v nasprotnem primeru bi brisal. Zato le nadaljujte z šinfanjem, samo uporabljajte izraze. Lepe mislim.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Če bi se izpostavljala za potrebe dela, bi vsekakor opravila tečaj nastopanja.
Za lastno dobro.
Ker tole res ni ničemur podobno.

Ok pa nadaljujmo.Da ne želita govoriti o sebi, no tale mi je pa malo bosa. Od kod pa me potem vemo, da je oh in sploh, če ne iz časopisov tračarskih, od kod je bila potegnjena včeraj finta, da ji je odpel modrček. Jaz nisem tega povedala, brala pa v Novi.Tako da jim ne gledamo skozi ključavnice, ampak komentiramo kar beremo v njihovih izlivih ljubezni. Samo da se piše, priznam tudi me tu.

JA TVOJ PA JE ZIHER POPOLEN, NIMA NOBENE NAPAKE LEP PA JE TAK DA GA IMAŠ ZAPRTEGA.

Dej bodi raje tiho, če nimaš kaj povedat TRT.Jest ga še iščem,ha,ha

:)))) Saj tudi Natalija ni povedala enega celega stavka.

Dobila sem občutek, da ni kaj prida naravno razgledana:((())))

Ma Natalija je perla proti njemu, kar se vsega tiče!

New Report

Close