Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija mp3 šumenje vode-zastonj

mp3 šumenje vode-zastonj

V nakup stolpa sem šla zato, ker bi rada pred spanjem poslušala šumenje vode – kako pada dež, teče reka, slap ipd.

Potem pa sem se lotila iskanja takšnih datotek po netu, a ne najdem nič pametnega. Vse je dolgo le par sekund, nekaj komadov sicer ne, a ima zato poleg še druga glasbila, tega pa nočem.

Morda bi mi kdo znal pomagati, če ve za kakšno stran, kjer ponujajo te zvoke zastonj. Kot sem že rekla, iščem pomirjujoče šumenje tekoče vode, brez čričkov, grmenja, delfinov, dodane glasbe in podobnih stvari. Zvok naj bi bil konstantne glasnosti, da me ne vrže v luft, ko že spim 🙂 Pa naj bi bilo daljše. Vsaj nekaj minut, raje pa več, v mp3 formatu oz. v takšnem, ki se da spremeniti v mp3.

Nič nimam niti proti idejam za nakup cd-ja s takšno vsebino. Seveda pa bi rada vedela, pod katerimi naslovi, izvajalci jo najdem.

Hvala

Si poskusala z Danom Gibsonom?

Sem malo pogledala, pa ima vse, kar sem našla od tega izvajalca, vmes tudi moteče elemente, ki nekoga z rahlim spancem vržejo v luft. Morda nisem prav iskala, kakšen določen naslov mogoče?
Ideje še vedno zbiram.

Kaj pa lastno snemanje? Nimam pojma kako bi to šlo, ampak bo najboljše.
A se da posneti z videokamero ali fotoaparatom, potem pa samo zvok prenesti na CD? (moje razmišljanje)

Lp, Ela S

New Report

Close