Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Harry Potter

Harry Potter

Že veste kdo umre? Me strašno firbec matra.

Ej mene tut???

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

na Wikipediji je že povzetek knjige – v angleščini

jaz že vem :)))

Ja povej no

---------------------------------------------------------------------------------------------- Veliko več smo, kot le telesa in osebnosti. Ne glede na spreminjajoči se zunanji videz je notranji duh vedno lep in ljubeč

baje da hermiona 🙁
sem si pa včerej ravno film ogledala in je bil ful dober

LP, LARA ŽIVLJENJE JE LEPO - ZATO UŽIVAJMO V NJEM! :))

tud meni je bil film ful všeč!!!

KDO UMRE NA KONCU?

Kdo mislite?

Saj to je še zmeraj otroška knjiga, no.

Saj se ga da že dol snet.

Zvoncica, sem ti pisala pod zasebno.
tu si ne upam napisat, da me ne bi kakšna fenica zamerila, ker bi ji pokvarila lušt. Upam, da ga tebi nisem.

Ne ne kje pa, sem ena tistih, ki najprej prebere konec, potem pa še enkrat od začetka:) SEm ti odgovorila:)

Ja, no, in kdo umre? Hermiona?

Meni peti del filma ni tako vsec, kot so mi bili predhodni stirje. zdi se mi nekako res kratka verzija knjige.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Pa naj že nekdo pove, preden bom uspela priti do izvoda knjige, bo že vse skupaj out… sem gledala ang. verzijo knjige, pa se mi ni mučit z ang. tako da naj že nekdo “zine”….
Je bilo že v prejšnjem delu dovolj grozno, da sem se cmerila, ko je šel Dumledore v “večna lovišča”… zdaj pa se ne morem učakati naše verzije…

Ne Harry ne umre.

Konec je srečen. Umrejo pa Fred Weasley, Remus in Fatale.

Se oproščam tistim, ki tega niste želele vedeti – konec koncev vam ne bi bilo treba tega brat.

Ta post je bolj za une ´ta-lene´, k se jim ne lub knjige prečitat, al pa še bolj: za ´ta-firbčne´!

konec uganke… cmokec, zlata/i si… ampak za Fredom in Ramusom bom pa vseeno jokala 🙂

No, še mal podrobnosti, glede na to da me ni še nobena linčala:

Harry se poroči z Ronovo sestro, dobita tri otroke in vse želita vpisati na čarovniško akademijo, poročita se še Hermina in Ron, pa gre se tudi za to, da se Mrlakensteina ne da ubiti.

ajd, ostalo pa brž prečitat.

;-)))

In za tiste , ki niste ob enih zjutraj čakali na knjigo, tule je v pdf obliki , seveda v angleščini

Posavec

Uff, so bili sočni zdaj ti podatki! 🙂 Pa ve kdo, kdaj bo izšel slovenski prevod?

New Report

Close