Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija razvijanje digitalnih fotografij

razvijanje digitalnih fotografij

kdo od slovenskih ponudnikov na spletu nudi razvijanje digitalnih fotk in deluje z apple Mac OS X? pošlje po pošti po povzetju ali plačilo s kreditno kartico…
kar sem do sedaj našla deluje samo na windows računalnikih.
hvala!

zakaj pa windows pc ni dober?

Mislim, da preveč pričakuješ. Programerja je treba plačat, da napiše program za obdelovanje, pošiljanje, razvijanje slik. In valda, napišejo program za Windows uporabnike, katerih je po mojih ocenah vsaj 3/4.
Mogoče ampak res mogoče se kdo odloči, da izda program tudi za Linux okolje. Sploh, če je program pisan v programskem jeziku C. Malo popravkov in voila – že deluje v Linux. Dokler za MacOS je pa popolnoma drugačna zasnova programa… In to za take fotolaboratorije sigurno ni profitibilno.

verjetno je. sam ga nimam.

hvala!
a sistem, kjer ne rabiš programa pa ne obstaja.
pri surfanju sem pa našla zanimivo ponudbo: razvijejo in dostavijo ti fotke za izpolnitev ankete na freephoto.si
mogoče komu prav pride. seveda pc uporabniku 🙂

Lahko jim pošlješ CD po pošti. (ali prineseš osebno) Če so slike urejene v mape po njihovih pravilih, ti računajo enako ceno kot preko programa.

Birot: načeloma imaš prav, ampak ne bi bilo treba drugega, kot da bi se kdo spomnil še na ostale uporabnike in naredil program v Javi. Potem bi imel en program za vse platforme, ki bi pač tekel znotraj WWW brskalnika.

Imas tudi fotostudije kjer jim posljes preko maila….

New Report

Close