MONova – Galerija – NOVO
No pa je: Najprej hvala Primožu in Mihatu, Saši za obliko, Katji za prevod, KAti za kavice,Andreji za svetovanje in vsem, ki so trpeli zraven mojega nerganja kaj in kako mora biti. Dobijo v petek Bowling, pa kosilo, ptoem pa spet delat 🙂
Če se registrirate na forum smo vam dodali novo storitev, čisto na dnu oblikuj moj profil, seveda poleg tudi nove storitve Od sedaj naprej tudi
Se registrirate, greste v moj profil in kliknete oblikuj profil in rečete aktiviraj, tisti, ki greste direktno na galerijo pa greste v enega izmed forumov in se registrirate, s tem prejmete tudi dostop do lastnega albuma galerije. In to brezplačno, samo zato ker je Božič, čas obdarovanj :-)))
NO ja, resno. Galerija je na voljo vsem, ki se bodo lepo obnašali.
p.s.
Fotografi sedaj imate možnost, da svoje slike postavite na ogled.
Primož
Če ima kdo kakšno vprašanje glede delovanja, naj ga postavi tukaj, da bomo lahko “mojstri” pomagali, ker vemo, da je lahko kaj zakomplicirano, glede na kompleksnost in delne neprevedene stvari.
Pa predloge in komentarje … da lahko kaj poštimamo tako, da bomo vsi skupaj čimbolj zadovoljni. Kar se pač da z obstoječo implementacijo narediti, seveda….
Do sedaj so fotke cool. 🙂
Miha&PrimožK, delavca ;-D