Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Meditrade Vič

Meditrade Vič

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje s fotografijami iz Meditradove trgovine Kodak Express v Intersparu VIč? Sam sicer nosim razvijat filme v Kodak Express v City Park, kjer sem zelo zadovoljen s kakovostjo (s prijaznostjo precej manj), vendar me je tokrat čakalo razočaranje. Fotografije so bile precej neostre, neživih barv, lahko bi se reklo nekoliko umetne. Skratka zanič. Takoj se mi je zdelo, da so malo preveč podobne takim, ki jih izdelujejo na Viču, kamor se dal razviti le en film – prvič in zadnjič. Primerjava printov na hrbtni strani fotografij je moje domneve potrdila; skoraj gotovo so jih izdelali na Viču. Zanima me, če ima kdo podobne izkušnje, ter če kdo ve, zakaj bi film, ki ga stranka odda v City Parku, razvili in iz njega izdelali fotografije na Viču?

Lep pozdrav!

Kolikor je meni znano, vse filme razvija isti ne glede na to, kje jih date razviti. Jaz sem jih poslala v razvitje preko interneta in sem bila zelo zadovoljna, samo malo dolgo je trajalo glede na to, da obljubljanjo izdelavo slik v 2 dneh.
LP, Nika

Nik@ moraš dati v zakup da je bilo poletje in dopusti in da so gotovo imeli veliko dela :)) pozimi bo boljše :))

Medi

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

New Report

Close