Najdi forum

kitara

Kakšni komadi se igrajo na kitaro v glasbeni šoli? Jaz si pod kitaro predstavljam tiste fore na tabornikih, ko folk poje zraven, trzinka, oliver dragojevič pa te. Kakšna pa je »klasika« pri kitari? Resno sprašujem, ker bi se jo šla ful učit, samo me te pocukrani komadi odbijajo.

js ti lahk iz lastnih izkušen povem…da je u glasbeni čsit drugače….tam imaš pesmi od bol znanih skladateljev in take bol zahtevne…..mogoče imaš u prvem letniku kakšno lahko ljudsko pesem….sam je pa še daleč tega kar je pr tabornikih al pa kej takega…..če bi se rada naučila takšnih pesmi je najbolše da se greš h komu privat učit in te bo naučil velik bolš kot u glasbeni…..sej glavno je da se akordov naučiš potem pa tk stvari stečejo same od sebe z mal vaje…..

Moja hči hodi v glasbeno, uči se sicer flavto, začela pa je s pesmicami (ljudskimi in klasiko), in na osnovi tega sklepam, da je pri kitari tudi tako.
Pojdi raje k privatnemu učitelju, bo šlo sigurno hitreje. Lahko pa poskusiš tudi samostojno. V trgovinah z glasbili obstajajo tudi gradiva za hitro učenje kitare.
Lp.

New Report

Close