Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija canon powershot S2 SI

canon powershot S2 SI

Vzeli bomo tale komplet:

A mi lahko prosim kdo pove, koliko časa (ali koliko posnetkov – ne vem) zdržijo baterije?

Hvala in lep pozdrav.

Sem se že pozanimala. Prodajalec je rekel, da zdrži 140 slik skupaj s predogledom.
To bo že nekaj. Do sedaj smo včasih slikali s sposojenim, ki je zdržal le nekaj posnetkov.

Malce še poglej sem

Maš več različnih kompletov mogoče je kaj ugodnejšega za najti, verjetno je prav pametno seveda vzeti še torbico za zaščito ki je ni v osnovnem kompletu.

lp

Hvala, sem si ogledala. Imajo res več možnih kombinacij. Škoda le, da jih dobijo tudi komaj jutri. Nam se pa tako mudi.
Morda bomo vseeno naročili pri njih. S hitro pošto ga dobiš še isti dan.

Končno smo ga dobili.
Ker ga drugi (Mixi, enaa) dobijo šele v četrtek, smo ga kupili pri Adam d.o.o. Dal nam je še nekaj popusta, tako nas je prišel še ceneje kot drugje.

Sedaj že veselo slikamo.

Dobro ste mi svetovali, hvala.

Obvezno morate kupiti še en komplet baterij!! Ko se ene izpraznijo z drugimi fotografirate.Aparat je pa vsekakor dober!

Tudi jaz sem navdušena nad tem fotoaparatom. Imam ga približno en mesec. Glede batarij pa menim, da je od cene baterij odvisna njihova kvaliteta. Kupila sem dražje in jih imam že od nakupa.. poslikala sem približno 180 slik, 4 filme po par minut, pa seveda nekaj sem jih izbrisala, pa malo probavala… pa še nič ne kaže, da bi jih bilo treba zamenjat…
Pa čim več lepih posnetkov vam želim,

lp

Imamo namen. Mož je šel v tujino in jih namerava tam kupiti, prav tako tudi torbico za aparat.
Ko smo kupili aparat, je niso imeli na zalogi. Samo ne vem kakšno: a tisto samo za aparat ali raje nekoliko večjo, še za ostalo kramo?

Doma imam najmanj 3 neuporabljane “malo večje torbice, v katere gre lahko še krama”. Preprosto ko nekam greš, je najbolj komot imeti s sabo čim manjšo torbico, da ti ni v napoto. Kar je ostale krame jo boš pa pri takem aparatu tako malokrat rabila, da si zanjo komot nabaviš posebno torbico. Spet majhno. In če je sila, eden nosi eno, drugi drugo…. ker si sicer slabo mobilen……

New Report

Close