Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija PROSIM ZA POMOČ

PROSIM ZA POMOČ

Živijo. kupila sem canon A520 in ne vem, kako začet fotografirat. zanima me, zakaj je šest baterij, če pa gresta v fotoaparat samo dve in zakaj piše, da bateriji, ki gresta v fotoaparat, nista za polnjenje. zakaj je sploh treba polnit te 4 baterije? in tisti dve za v fotoaparat torej ne?
In ali naj najprej vstavim dve bateriji v fotoaparat in nato kartico ali kako? z navodili, ki so zraven, si ne znam kaj prida pomagati.

Aparat deluje z dvema baterijama.2 sta originalni in nista za polnjenje – to pomeni, da jih vržeš stran, ko jih pokuriš. 4 imaš dodatne, ki jih polniš po potrebi. Prvič jih moraš polniti kar nekaj ur (poglej v navodila). Ko so polne,
daš 2 v aparat, 2 pa imaš v rezervi, dokler se ti prvi dve ne spraznita. Potem pa napolniš ta prazni in tako dalje ….

Kartico lahko vstaviš v aparat takoj, ko boš dala not original baterije.Ko pa bo prvi komplet baterij napolnjen, jih takoj zamenjaj.

Upam, da si razumela, drugače pa še vprašaj.

2x mama, hvala za odgovor. zdaj razumem, kako gre to z baterijami. 🙂
me pa še nekaj drugega zanima. sem šla malo poskušat slikat in na koncu sem hotela preverit posnetke: kakšni so in koliko jih je, pa mi napiše No image (kar pomeni, da mi očitno ni nič poslikalo). ne vem, kakšen fotoaparat uporabljaš ti, a najbrž so funkcije (vsaj te osnovne) pri vseh podobne. Zelo ti bom hvaležna, če mi boš dala kakšen nasvet v zvezi s fotografiranjem in preverjanjem posnetkov. saj imam navodila, pa vseeno ne razumem vsega. hvala še enkrat. In en lep poletni dan ti želim.

Nekaj trenutkov po tistem, ko napraviš posnetek, je na zaslonu vidna posneta slika – ki kasneje spet izgine. To je zadosten dokaz, da si uspešno napravila posnetek.

Osnovna navodila za uporabo Canonovih digitalcev so enostavna in ne razumem, kako da ti ne uspe. Stopi do kolega, ki že ima podoben aparat, pa boš hitro spoznala osnove, ki so potrebno. Nič težkega ni, samo nekaj te očitno bega. Tudi v vsaki trgovini z digitalnimi aparati ti bodo prodajalci pomagali pri začetnih korakih. Ali pa stopi do prvega fotografa, ki v tvojem kraju izdeluje fotke z digitalnih aparatov.

New Report

Close